skoljobb.se

Förskollärare, Snickaregårdens förskola

Företag Marks kommun
Regioner
Kategorier
Utgår

2018-11-18

Ansök nu

Förskollärare, Snickaregårdens förskola

Det finns få kommuner i Sverige som kan matcha Marks kommun. Vi har något så ovanligt som en urstark ekonomi och vi växer på alla håll och kanter. Inte så märkligt eftersom allt fler får upp ögonen för vilken livskvalitet vi erbjuder. Med närheten till Borås, Göteborg och Varberg finns alla möjligheter att njuta av natur, hav och storstadspuls. Detta samtidigt som just Du kan vara talangen som tillsammans med oss utvecklar och bygger en hållbar kommun för framtiden. Det här är därför mer än en jobbannons – det är ett erbjudande om ett bättre liv präglat av utveckling och laganda.

På Snickaregårdens förskola i centrala Kinna finns ett varmt och välkomnande klimat. Här arbetar vi med barnen i en åldersindelad verksamhet. Pedagogerna arbetar parvis med mindre grupper av barn, för att bygga nära relationer och följa barnen i deras utforskande. Arbetssättet är projektinriktat, där barnen tillsammans med pedagogerna följs åt i processerna. Barnens nyfikenhet och lust står i centrum, deras tankar och kreativitet driver den verksamhet som ständigt utvecklas och hittar nya vägar. Olikheter berikar, här finns en plats för alla – vi utvecklas och lär i mötet med andra!

ARBETSUPPGIFTER
För att arbeta hos oss på Snickaregårdens förskola är du en prestigelös, nyfiken och positiv pedagog, som brinner för att lära nytt av och med barn och kollegor. Du ser barnens kompetenser och följer dem på vägen i ett utforskande, vågar gå nya vägar, vågar misslyckas och vågar prova igen!
Vi kollegor erbjuder dig en arbetsplats där glädje, kollegialitet och en positiv människosyn står i centrum. Vi vill att du tillsammans med oss bidrar till att utveckla vår verksamhet.
Genom reflektioner och analyser bidrar du till att höja vår kvalité och höja vår måluppfyllelse.
Här på Snickaregården berikar du oss med din personlighet och dina kompetenser. Tillsammans med oss övriga, både barn och vuxna bidrar du till den mångfald vi högt värdesätter och strävar efter.
I ditt arbete hos oss får du tillgång till olika digitala verktyg, såsom Ipads (11), datorer, projektorer, robotteknik, greenscreen och annan teknisk utrustning.
Du får arbetskläder för utomhusvistelse, friskvårdsersättning samt pedagogiska måltider. Vi arbetar fortlöpande med kompetensutveckling och kollegialt lärande i verksamheten.


KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som:
Är legitimerad förskollärare/lärare med inriktning mot förskolan.
Kan bidra till Snickaregårdens fortsatta utveckling.
Är lyhörd och har förmågan att se varje barns individuella behov och förutsättningar
Är en engagerad pedagog med god samarbetsförmåga och ett positivt förhållningssätt
Vill skapa inbjudande, inspirerande och föränderliga lärmiljöer.
Är positiv och vill lära nytt, som både inspirerar och inspireras av oss kollegor.
Vill arbeta med pedagogisk dokumentation och kollegialt lärande.
Har en god struktur i ditt arbete, tar eget ansvar och är målmedveten.


ÖVRIGT
Tjänsten annonseras under förutsättning att erforderliga beslut fattas.

Intervjuer kommer att ske löpande under ansökningstiden.

Marks kommun som arbetsgivare ska främja lika rättigheter, skyldigheter och möjligheter för alla medarbetare och värdesätter de kvaliteter som mångfald och en jämn könsfördelning kan tillföra verksamheten.

Vi undanber oss vänligen men bestämt kontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Marks kommun har upphandlade avtal.

Dela detta jobb

Förskollärare, Snickaregårdens förskola

Marks kommun