skoljobb.se

Förskollärare sökes till Jordbodalens förskola!

Regioner
Kategorier
Utgår

2018-12-23

Ansök nu

Förskollärare sökes till Jordbodalens förskola!

Helsingborg är platsen för skapande och engagemang. Här finns möjligheterna för dig som vill utveckla och utvecklas. Helsingborg är staden för dig som vill något.

Helsingborgs stads skolor är en resursstark och värdestyrd organisation. Här blir du som medarbetare en viktig del i vår gemensamma vision att skapa den bästa skolan för varje barn och elev.

Jordbodalen förskola ligger på Närlunda och ingår i Elinebergsområdet, det är ljusa och rymliga lokaler med närhet till Jordbodalens grönskande natur. Här arbetar mycket engagerade och medvetna pedagoger med strax under fyrtio barn mellan 1-5 år. Lärmiljön erbjuder många möjligheter och generösa ytor för utelek.

På vår förskola har vi tillit till barnens förmåga. Vi organiserar oss utifrån barnens intressen och vad vi planerat tillsammans med barnen, exempelvis gå på äventyr i spännande Jordbodalen eller få ny inspiration tillsammans både små och stora kring digitala verktyg. Vi tror på att om det finns struktur i grunden så kan allas förmågor och nyfikenhet tas tillvara. Hos oss är barnen kompetenta och har ett stort inflytande i sin vardag. Vi värdesätter delaktighet, för både barn och föräldrar.

Vill du bli en kollega i ett gäng som trivs och skapar värde så är det hit du söker dig!

ARBETSUPPGIFTER
Är du en öppen och nytänkande förskollärare som vill vara med och i ett nyfiket och engagerat arbetslag!

Förskolans arbete genomsyras av arbetsglädje och viljan att göra varandra bra. Det kollegiala lärandet är en självklar del av det pedagogiska arbetet och vi skapar kunskap tillsammans.

Som förskollärare hos oss får du möjligheten att driva det pedagogiskt arbete under goda förutsättningar för planering och reflektion. Du blir en del av ett team med kunniga pedagoger. Du får även en viktig roll i arbetet med att skapa stimulerande mötesplatser för barnen.

Hos oss får man lov att prova nytt! Vill du vara med?

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som med hjälp av din glädje, lust och kreativitet vill göra skillnad för varje barn genom ett inspirerande pedagogisk arbete!

Du är legitimerad förskollärare, men om du arbetat flera år eller nyligen tagit examen är inte avgörande. Det viktigaste är att du brinner för ditt jobb och är trygg i rollen. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenheter av arbetslagsledning men är inte avgörande.
För att trivas och lyckas i ditt uppdrag hos oss vet vi att du har förmågan att utveckla den lärande miljön utifrån barnens behov och intresse samt en öppen inställning. Du har förmågan att tänka nytt och du gärna delar med dig av dina kunskaper till andra. Din kommunikationsförmåga är hög och du trivs med att skapa bra relationer med barn, kollegor och vårdnadshavare.

Du trivs med eget ansvar och kan anpassa dig och ditt pedagogiska ledarskap efter de olika situationer du ställs inför. Att följa forskning tycker du är spännande och du omsätter gärna teorierna i praktiken. Likaså ser du värdet av den pedagogiska dokumentationens möjligheter gällande planering och utveckling av barnens förmågor. Då digitalisering är en naturlig del av vårt arbete ser vi gärna att du har kunskap kring digitala lärverktyg och en uppdaterad syn på lärandeuppdraget.

Vi vill du vara med i ett team med ödmjukhet, flexibilitet och ett professionellt bemötande?
Välkommen med din ansökan redan idag! Vi tillämpar löpande urval.

ÖVRIGT
I Helsingborgs stad gillar vi olika. Vi strävar efter att våra medarbetare ska spegla våra invånare och värnar om det värde som jämn könsfördelning samt mångfald tillför våra verksamheter.

Tjänsten tillsätts under förutsättning att tjänsten inte behöver tas i anspråk för redan tillsvidareanställda medarbetare.

Om du blir erbjuden tjänst inom förskola och skola eller öppen fritidsverksamhet ska du uppvisa giltigt utdrag från polisens belastningsregister.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocess i Helsingborgs stad använder vi rekryteringsverktyget Visma Recruit. Därför ber vi dig att skicka in din ansökan via Visma Recruit genom att klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du till Visma Recruit 0771-693 693.

Då vi inför denna rekrytering redan tagit ställning till de rekryteringskanaler vi önskar använda undanber vi oss vänligen men bestämt att bli kontaktade för ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.

#LI-SFF

Dela detta jobb

Förskollärare sökes till Jordbodalens förskola!

Helsingborgs Stad