skoljobb.se

Förskollärare sökes till Olovslunds förskola

Regioner
Kategorier
Utgår

2019-03-03

Ansök nu

Förskollärare sökes till Olovslunds förskola

Järfälla har norra Stockholms mest spännande geografiska läge och växer snabbt. Vi erbjuder en arbetsplats med stor variation, goda utvecklingsmöjligheter och arbetar efter visionen Järfälla för alla framåt. Läs mer om hur det är att jobba hos oss på www.jarfalla.se/ledigajobb

Jakobsbergs förskolor består av åtta förskolor och har en verksamhet med ca 660 barn i åldrarna 1-5 år. Till Olovslunds förskola söker vi nu en förskollärare. Förskolan ligger vackert belägen i västra Jakobsberg. Vi är en liten förskola med nära samarbete mellan avdelningarna. Här har vi möjlighet att skapa nära relation till alla barn på förskolan. Vi har en stor fin gård som ger barnen många möjligheter och utmaningar. Vi har nära till skog och natur.


ARBETSUPPGIFTER
Tillsammans med ditt arbetslag kommer du att driva det pedagogiska arbetet på förskolan. Det är önskvärt att du är lösningsinriktad och har ett positivt tänkande. Du kommer att ha ett helhetsansvar för verksamheten och för att vidareutveckla den pedagogiska dokumentationen. Som förskollärare ansvarar du även för att verksamheten är trygg, säker, rolig och utmanande för barns utveckling och lärande. Vi arbetar mycket med barnens delaktighet och inflytande i verksamheten. Våra fokusområde som vi arbetar med just nu är pedagogisk dokumentation, NT, IKT, förskolans språk- och inkluderade lärmiljö.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är utbildad förskollärare eller har lärarexamen mot yngre åldrar samt har kunskap om och erfarenhet av pedagogisk dokumentation.

Vi ser gärna att du har god ledarskapsförmåga och är strukturerad och har lätt för att samarbeta. Du skall vara lösningsinriktad och vara lyhörd för barns och föräldrars behov och förväntningar och ha ett inkluderande förhållningssätt.

Erfarenhet av att arbeta med tekniska hjälpmedel i barngrupp samt intresse av att arbeta projektinriktat är meriterande.

Vi erbjuder:
-Tydlig organisation
-Kompetensutveckling
-Friskvårdssubvention
-Pedagogisk handledning
-Nätverksträffar
-Tid för reflektion och planering
-Klämdagar och arbetstidsförkortning i samband med helgdagar.

Välkommen med din ansökan!
ÖVRIGT
Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Dela detta jobb

Förskollärare sökes till Olovslunds förskola

Järfälla kommun