skoljobb.se

Du vill något. Det vill vi med! Hos oss går vi från vilja till handling så här har du alla förutsättningar att påverka och få saker gjorda. Vi lyssnar, hjälps åt och jobbar för att dra åt samma håll. Här finns möjligheterna för dig som vill skapa, bygga, förändra, uppleva och utvecklas. Helsingborg är staden för dig som vill något.

Helsingborgs stads skolor är en resursstark och värdestyrd organisation. Här blir du som medarbetare en viktig del i vår gemensamma vision att skapa den bästa skolan för varje barn och elev.

På Raus Plantering finns sex förskolor där barnen är organiserade i 1-4 år och 4-5 års grupper. Pinjens förskola består av två 1-4 års grupper. Vi har ett tätt samarbete och ser oss som en enhet tillsammans med de andra förskolorna. Vi har fördelen av det lilla och det stora på samma gång, helt enkelt.

Tillsammans med dina kollegor skapar du en trygg, glädjerik och utmanande dag för varje barn med stort fokus på kommunikation och lek. Hos oss har du utvecklingstid med ditt team minst 2 timmar i veckan och deltar i lärande pedagogisk tvärgrupp en gång i månaden. För att utveckla verksamheten och få stöd i ditt arbete har du tillgång till specialpedagog, IKT-pedagog och litteraturpedagog. All fortbildning är kopplad till pågående utveckling och vårt systematiska kvalitetsarbete.

Enligt Sanna som arbetar på Pinjens förskola är det en bra arbetsplats då man ges frihet under ansvar, har bra kollegor med ett öppet och positivt klimat och en ledning som lyssnar.

Fånga dagen och möt världen är ledord som genomsyrar vår verksamhet.

Välkommen till den härliga gemenskapen på Pinjen och Raus Planterings förskolor!

ARBETSUPPGIFTER
Söker du nya utmaningar och vill bli en del av en arbetsplats med en härlig VI-känsla och där du får lov att göra skillnad på riktigt? Då är Pinjens förskola något för dig!

Här kommer du att driva och utveckla det pedagogiska arbetet tillsammans med kompetenta kollegor. För oss är det demokratiska uppdraget och barnens inflytande en självklarhet. Vi arbetar tematiskt och med leken som utgångspunkt i lärandet. Här får du som pedagog stort inflytande i ditt arbete och vi välkomnar dina kreativa idéer.

På Pinjen välkomnas du till ett team med positiva och omtänksamma kollegor som gärna samarbetar över gränserna. För oss är relationerna viktiga, oavsett om det är till barnen, kollegorna eller vårdnadshavarna. Eftersom kommunikation är en viktig del i barnens utveckling lägger vi stor vikt vid språk och litteratur.

KVALIFIKATIONER
Vi söker en positiv och engagerad kollega som vill vara med och utvecklas tillsammans med oss. På avdelningarna finns det i dag en förskollärare och en barnskötare som söker en kollega. Du är legitimerad förskollärare men om du har flera års erfarenhet eller nyligen tagit examen är inte avgörande. Det viktigaste är att du brinner för ditt uppdrag!

Här är det är viktigt att du trivs med ett medforskande arbetssätt där du utgår från barnens intressen och behov. För att utveckla verksamheten använder du pedagogisk dokumentation som metod för att synliggöra och reflektera över förhållningssätt och lärandeprocesser. Digitala verktyg ett självklart val och du använder dem på ett kreativt och utvecklande sätt tillsammans med barn och kollegor.

Det är naturligt för dig att bygga goda relationer genom ett lyhört och respektfullt bemötande. Du har förmågan att se möjligheter istället för hinder och delar gärna med dig av dina idéer och kunskaper till andra. Du, precis som vi, tycker om att skratta på jobbet och se till att vi blir varandras bästa kollegor någonsin.

Vi tillämpar löpande urval.
Varmt välkommen med din ansökan!

ÖVRIGT
I Helsingborgs stad gillar vi olika. Vi strävar efter att våra medarbetare ska spegla våra invånare och värnar om det värde som jämn könsfördelning samt mångfald tillför våra verksamheter.

Tjänsten tillsätts under förutsättning att tjänsten inte behöver tas i anspråk för redan tillsvidareanställda medarbetare.

Om du blir erbjuden tjänst inom förskola och skola eller öppen fritidsverksamhet ska du uppvisa giltigt utdrag från polisens belastningsregister.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocess i Helsingborgs stad använder vi rekryteringsverktyget Visma Recruit. Därför ber vi dig att skicka in din ansökan via Visma Recruit genom att klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du till Visma Recruit 0771-693 693.

Då vi inför denna rekrytering redan tagit ställning till de rekryteringskanaler vi önskar använda undanber vi oss vänligen men bestämt att bli kontaktade för ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.

Förskollärare sökes till Pinjens förskola!

Regioner
Kategorier
Utgår

2018-08-20

Ansök nu

Dela detta jobb