skoljobb.se

Förskollärare sökes till Solrosens förskola

Regioner
Kategorier
Utgår

2019-05-31

Ansök nu

Förskollärare sökes till Solrosens förskola

Du vill något. Det vill vi med! Hos oss går vi från vilja till handling så här har du alla förutsättningar att påverka och få saker gjorda. Vi lyssnar, hjälps åt och jobbar för att dra åt samma håll. Här finns möjligheterna för dig som vill skapa, bygga, förändra, uppleva och utvecklas. Helsingborg är staden för dig som vill något.

Helsingborgs stads skolor är en resursstark och värdestyrd organisation. Här blir du som medarbetare en viktig del i vår gemensamma vision att skapa den bästa skolan för varje barn och elev.

Solrosens förskola är en av förskolorna inom Nanny Palmkvist området och centralt beläget med närhet till Fredriksdal och många andra möjligheter. Förskolan omges av en grönskande utemiljö där egna odlingar och spännande terräng lockar till upptäckter, lek och rörelse. Här arbetar vi aktivt med uteverksamhet, hållbar miljö, hälsa och livsstil.

På förskolan arbetar engagerade pedagoger i välfungerande team. Här har vi förtroende för varandras kompetens och hos oss har du möjligheter att utvecklas i mötet med kompetenta pedagoger. På Solrosens förskola tar vi emot studenter från högskolor och utmanas ständigt i vår profession och roll. Vi lär nytt och tillsammans. Inom Nanny Palmkvist förskolor tar vi vara på varandras erfarenheter och har ett övergripande samarbete i olika nätverk, som miljö, VFU handledare och IKT grupp.

Vi välkomnar också dig med höga förväntningar på kommunikation och samarbete inom teamet och som förskollärare gärna bidrar med dina erfarenheter!

ARBETSUPPGIFTER
Vi söker nu en kollega som vill vara med i vårt team och arbete med 3-5 åringarna.
Tillsammans med oss reflekterar du och planerar du det pedagogiska arbetet. Du sätter upp mål och följer upp arbetet. Du lyfter utvecklingsbehov och bidrar till förskolans utveckling och det kollegiala lärandet. Ditt intresse och förmåga att använda digitala verktyg i olika sammanhang berikar oss och du delar med dig av dina erfarenheter.
Med barnen är det självklart för dig att arbeta i projektform. Du har en mycket god förmåga att inkludera barnen och ser först och främst vad barnen kan före vad de inte kan. Lärmiljön anpassar och förändrar du efter barnens intressen och behov. Du tar tillvara på vardagliga situationer för lärande och din kreativa förmåga att väcka intresse och nyfikenhet hos barnen skapar unika förutsättningar för barns lärande.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är legitimerad förskollärare och som har erfarenhet av pedagogiskt arbete
Du har en mycket god förmåga att lyssna in och fatta kloka beslut för den verksamhet du leder tillsammans med dina kollegor.
Vi lägger stor vikt på din kommunikativa förmåga och hög digital kompetens.

Känner du igen dig och är nyfiken? Varmt välkommen med din ansökan redan idag!
Vi tillämpar ett löpande urval.

ÖVRIGT
I Helsingborgs stad gillar vi olika. Vi strävar efter att våra medarbetare ska spegla våra invånare och värnar om det värde som jämn könsfördelning samt mångfald tillför våra verksamheter.

Tjänsten tillsätts under förutsättning att tjänsten inte behöver tas i anspråk för redan tillsvidareanställda medarbetare.

Om du blir erbjuden tjänst inom förskola och skola eller öppen fritidsverksamhet ska du uppvisa giltigt utdrag från polisens belastningsregister.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocess i Helsingborgs stad använder vi rekryteringsverktyget Visma Recruit. Därför ber vi dig att skicka in din ansökan via Visma Recruit genom att klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du till Visma Recruit 0771-693 693.

Då vi inför denna rekrytering redan tagit ställning till de rekryteringskanaler vi önskar använda undanber vi oss vänligen men bestämt att bli kontaktade för ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.

Dela detta jobb

Förskollärare sökes till Solrosens förskola

Helsingborgs Stad