skoljobb.se

Stockholm växer som aldrig förr. Våra ambitioner är höga. Nu söker vi dig som vill vara med och forma morgondagens Stockholm.

Arbetsplatsbeskrivning
Bromstensskolan är en F-åk 6 skola som ligger på höjden i Bromsten, Spånga. På skolan går ca 500 elever och den är en arbetsplats för 75 engagerade och drivna vuxna. Den äldsta byggnaden på Bromstensskolan är mer än 100 år gammal och den omgivande skolgården erbjuder möjligheter både till olika bollspel, lek, undervisning och rekreation. Skolan ligger inom gångavstånd från Bromstens IP och skogen. På Bromstensskolan har vi elever med påbrå från olika länder och med olika språk och kulturer och detta ser vi som en fördel som berikar vår skola och vår undervisning. På Bromstensskolan arbetar vi i arbetslag där det ingår både lärare och fritidspersonal. Tillsammans kompletterar personalen varandra kompetensmässigt för att våra elever ska nå sina mål i skolan. På Bromstensskolan vill vi att både elever och vuxna trivs.

Arbetsbeskrivning
På Bromstensskolan ska våra elever nå toppen av sin potential och därför behöver vi absolut de bästa pedagogerna. Som lärare i fritidshem/fritidspedagog ska du ansvara för att planera, genomföra och utvärdera verksamheten med utgångspunkt från nationella mål och riktlinjer. Du ska också kunna erbjuda en meningsfull fritid som utgår ifrån elevernas behov, intressen och erfarenheter. Dessutom är det viktigt att kunna variera sitt arbetssätt, sina uttrycksformer och lärmiljöerna samt utgå ifrån att aktiviteterna kan vara situationsanpassade och upplevelsebaserade. Som lärare i fritidshem/fritidspedagog arbetar du närmare en lärare och tillsammans ansvarar ni för en klass under skolsamverkan. På eftermiddagen samarbetar du med de övriga fritidskollegorna på årskursens fritids. Du tycker om att samarbeta med andra, men är också självständig. Du har ett empatiskt och demokratiskt förhållningssätt mot elever och kollegor. Genom god omsorg i kombination med undervisning stimulerar du elevernas utveckling och lärande. Som lärare i fritidshem/fritidspedagog är du intresserad av fritidshemmets utveckling och vill vara med att utveckla Bromstensskolan tillsammans med övriga kollegor och biträdande rektor. Som lärare i fritidshem/fritidspedagog på Bromstensskolan arbetar du F-klass-Åk 3.

Kvalifikationer
Vi söker en utbildad, engagerad och driven fritidspedagog/lärare i fritidshem till Bromstensskolan, med goda kunskaper om de nationella riktlinjer och styrdokument som gäller för skolan och fritidshemsverksamhet. Erfarenhet av yrket är meriterande, men inget krav.

Övrigt
Under kommande läsår kommer vi fritidspedagoger på Bromstensskolan fokusera på att utveckla vårt arbete gällande: trygghet och studiero, samverkan under skoltid samt rastverksamheten. Om även du anser att dessa tre delar av en fritidspedagogs/lärare i fritidshem uppdrag är viktiga för en skola där alla elever trivs och lyckas, så ser vi gärna att du söker tjänsten!

Stockholms stad arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens och därmed motverka diskriminering.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Anställningsform    Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning    Heltid
Tillträde    augusti 2019
Antal lediga befattningar    1
Sysselsättningsgrad    100%
Referensnummer    2019/2095

Kontakt    
Maja Velasco, 0761203703
Facklig företrädare    
Mona Blomgren, 08-50803716
Legitimationskrav    Lärare
Utbildningskrav    Högskola/universitet

Förskollärare som brinner för att arbeta i förskoleklass

Regioner
Kategorier
Utgår

2019-04-24

Ansök nu

Dela detta jobb