skoljobb.se

Förskollärare, Stommens förskola

Företag Marks kommun
Regioner
Kategorier
Utgår

2018-06-24

Ansök nu

Förskollärare, Stommens förskola

Det finns få kommuner i Sverige som kan matcha Marks kommun. Vi har något så ovanligt som en urstark ekonomi och vi växer på alla håll och kanter. Inte så märkligt eftersom allt fler får upp ögonen för vilken livskvalitet vi erbjuder. Med närheten till Borås, Göteborg och Varberg finns alla möjligheter att njuta av natur, hav och storstadspuls. Detta samtidigt som just Du kan vara talangen som tillsammans med oss utvecklar och bygger en hållbar kommun för framtiden. Det här är därför mer än en jobbannons – det är ett erbjudande om ett bättre liv präglat av utveckling och laganda.

Stommens förskola i Kinna, en härlig förskola med mycket ljus och grönska. På förskolan finns ca 70 barn fördelade på två grupper för de yngsta barnen och tre grupper för de äldsta. Att dela in barnen i mindre grupper ser vi som en framgångsfaktor och en viktig del i vårt pedagogiska arbete, som kräver ett stort mått av självständighet av dig som pedagog.

ARBETSUPPGIFTER
Sugen på en ny utmaning? Välkommen till oss på Stommens förskola. Vi vill att du delar vår vision: En förskola som andas nyfikenhet för stora och små. Att varje dag få lyckas, känna jag är viktig och att det är roligt att lära sig nya saker och erövra omvärlden tillsammans. Vi arbetar för att stärka barnens intresse för att lära och erövra nya erfarenheter, kunskaper och färdigheter genom att erbjuda en verksamhet och miljö som främjar leken, kreativiteten och det lustfyllda lärandet.

Vi erbjuder dig:
• Medvetna pedagoger med uppdraget i fokus
• Handledning, mentorskap och kontinuerlig fortbildning.
• Ett väl förankrat systematiskt kvalitetsarbete som ramar in uppdraget
• Dokumentation genom Pluttra
• Pedagogiska måltider.
• Pedagogisk utvecklingstid, enskilt och i arbetslaget
• Arbetskläder
• Friskvård

Vi söker dej som vill vara med och utveckla vår verksamhet utifrån förskolans styrdokument.

KVALIFIKATIONER
Legitimerad förskollärare gärna med
dokumenterad kunskap om teckenkommunikation och/eller miljöns betydelse för barnens utveckling och lärande på förskolan samt förmåga att utveckla de pedagogiska miljöerna.

ÖVRIGT
Tjänsten annonseras under förutsättning att erforderliga beslut fattas.

Marks kommun som arbetsgivare ska främja lika rättigheter, skyldigheter och möjligheter för alla medarbetare och värdesätter de kvaliteter som mångfald och en jämn könsfördelning kan tillföra verksamheten.

Vi undanber oss vänligen men bestämt kontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Marks kommun har upphandlade avtal.

Dela detta jobb

Förskollärare, Stommens förskola

Marks kommun