skoljobb.se

Förskollärare till Aleskogens förskola

Regioner
Kategorier
Utgår

2020-09-20

Ansök nu

Förskollärare till Aleskogens förskola

Om arbetsplatsen

Halmstad är en expansiv kommun där vi arbetar för att våra 100 000 kommuninvånare ska trivas och få ut mer av livet. Här finns möjligheterna för dig som vill ha ett meningsfullt arbete och bidra med engagemang och nytänkande. Tillsammans med 8000 kollegor är du med och bygger hemstaden, kunskapsstaden och upplevelsestaden. Läs mer om oss https://www.halmstad.se/intro Barn och ungdomsförvaltningen arbetar med cirka 15 000 barns och elevers lärande och utveckling. Vi är kommunens största förvaltning med cirka 3 000 anställda som tillsammans verkar inom förskola, grundskola, fritidshem, kulturskola, grundsärskola, teknikskolan KomTek och vårt resurscentrum Kärnhuset. Aleskogens förskola med 8 avdelningar arbetar med hållbar utveckling, där vårt mål är att barnen ska få en positiv framtidstro och känna att de kan vara med att påverka sin vardag och framtid! Det innebär att skapa en bra kontakt till natur och miljö utifrån helhetsperspektiv. Det handlar även om livsstil och hälsa som en viktig del i vardagen. Detta sker i en naturlig och stimulerande miljö genom förskolans fantastiska läge där hav, skog och stad möter varandra.

Arbetsuppgifter

Du ansvarar för att leda arbetet med planering, genomförande, analys och reflektion på förskolan. Detta gör du tillsammans med arbetslaget och i samverkan med hela förskolan. Förutom undervisning i barngrupp ingår enskild och arbetslagsplanering varje vecka samt kollegiala möten i olika sammanhang. Du finns i flera sammanhang där du förväntas bidra och driva förskolans utveckling. Vi arbetar gemensamt på förskolan - arbetskamrater, ledning, barn och föräldrar för att genomföra uppdraget med så hög kvalitet som möjligt. Vi arbetar utifrån aktionsforskning i vårt kvalitetsarbete. Vi kan erbjuda dig: • Stimulerande och fantastisk ute- och innemiljö. • Allväderskläder • Inspirerande arbetsplats där delaktighet och arbetsglädje råder • Pedagogisk handledning och utvecklingsgrupp för ökad pedagogisk diskussion och fördjupning • Friskvårdsbidrag samt hälsoinspirerade aktiviteter

Kvalifikationer

Förskollärarlegitimation eller annan lärarlegitimation med behörighet att undervisa i förskolan. Särskilda kunskaper i handledning är meriterande. Vi söker dig som är intresserad av att arbeta med hållbar utveckling. Aktionsforska tillsammans med barn och pedagoger som en del i att utveckla din profession samt förskolans verksamhet. Du ska tillsammans med rektor driva och utveckla verksamheten genom att planera, genomföra, handleda och utvärdera fortbildnings och kompetensutvecklingsinsatser som görs på förskolan som exempel, aktionsforskning, lärmiljöer, hållbar utveckling mfl. Vi ser även att du ha en förmåga att se helhet och delar i ett större perspektiv där hela förskolan är i fokus. Du ska vara väl förankrad i läroplan och aktionsforskning.

Fakta om tjänsten

Anställningsform
Tillsvidareanställning
Omfattning
Heltid
Tillträde
Tillträde enligt överenskommelse. 75-100 %
Publicerad
2020-09-01
Ansök senast
2020-09-20

Upplysningar

  • Tina Andersson-Gunnarsson, Rektor
    Telefon: 0709-21 97 28
  • Lärarförbundet
    Telefon: 035–137997

Ansökan

Referensnummer
C41439 - 2020

Dela detta jobb

Förskollärare till Aleskogens förskola

Halmstads kommun Barn- och ungdomsförvaltning