skoljobb.se

Förskollärare till Andersbergs vo

Regioner
Kategorier
Utgår

2020-08-12

Ansök nu

Förskollärare till Andersbergs vo

Om arbetsplatsen

Halmstad är en expansiv kommun där vi arbetar för att våra 100 000 kommuninvånare ska trivas och få ut mer av livet. Här finns möjligheterna för dig som vill ha ett meningsfullt arbete och bidra med engagemang och nytänkande. Tillsammans med 8000 kollegor är du med och bygger hemstaden, kunskapsstaden och upplevelsestaden. Läs mer om oss https://www.halmstad.se/intro Barn och ungdomsförvaltningen arbetar med cirka 15 000 barns och elevers lärande och utveckling. Vi är kommunens största förvaltning med cirka 3 000 anställda som tillsammans verkar inom förskola, grundskola, fritidshem, kulturskola, grundsärskola, teknikskolan KomTek och vårt resurscentrum Kärnhuset. Andersberg är ett fantastiskt interkulturellt område. På våra förskolor möter man människor med många olika kulturer och värderingar. Utmaningen är att göra de olika kulturerna synliga och integrera dem i vårt pedagogiska uppdrag. Detta ställer höga krav på pedagogerna som arbetar här.

Arbetsuppgifter

Vi söker nu förskollärare till Andersbergs förskolor. Du är förskolläraren som brinner för ditt arbete och på ett modigt sätt gärna utmanas i din profession, enskilt och tillsammans med kollegor. Rätt person kommer här få möjligheten till att vara en stor påverkansfaktor av framtiden till de barn och familjer som är del av morgondagens Halmstad. Vi tror att språk och kommunikation är nyckeln till relationsskapande och kunskapsinhämtning. Därför har vi gjort en övergripande satsning på TAKK, tecken som alternativ och kompletterande kommunikation. Vid nyanställning kommer du att bli utbildad inom TAKK. Tydligt bildstöd är också en självklar del i vår verksamhet. Dessutom arbetar vi med intern fortbildning/reflektion på våra pedagogiska forum och vid arbetsplatsträffar. För att stötta arbetslagen i sitt dagliga arbete eller när utmaningarna är som störst finns även tillgång till nära handledning av förskolornas heltidsanställda specialpedagog och speciallärare med inriktning på alternativ kommunikation. Välkommen att söka, intervjuer kan komma att ske löpande!

Kvalifikationer

Förskollärarexamen, legitimation.

Fakta om tjänsten

Anställningsform
Tillsvidareanställning
Omfattning
Heltid
Tillträde
Tillträde enligt överenskommelse.
Publicerad
2020-07-14
Ansök senast
2020-08-12

Upplysningar

 • Carina Larsson, Lärarförbundet
 • Agnetha Söderberg
  Rektor
  Telefon: 0702-493738
 • Lotta Edvardsson Svensk
  Rektor
  Telefon: 070-4388670

Ansökan

Referensnummer
C40536 - 2020

Övrig information

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Halmstads kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt. Barn- och ungdomsförvaltningen värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande som bidrar till detta. Om du erbjuds anställning inom Barn- och ungdomsförvaltningen är du skyldig att visa upp ett utdrag utan anmärkning från Polisens belastningsregister för arbete inom skola/förskola. Utdraget är kostnadsfritt och tar ca 2-3 veckor för polisen att handlägga. Beställ därför i god tid! Tjänsten tillsätts under förutsättning att den inte tas i anspråk av övertalig personal. Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons. Varmt välkommen med din ansökan!

Dela detta jobb

Förskollärare till Andersbergs vo

Halmstads kommun Barn- och ungdomsförvaltning