skoljobb.se

Luleå förenar storstadens utbud med småstadens närhet. En hållbar kuststad i ständig utveckling med nytänkande näringsliv, universitet med forskning i världsklass, positivt samarbetsklimat och en naturnära livsmiljö som ger det bästa av alla årstider.

Ängens förskola ligger på Hertsön cirka fem kilometer från Luleå centrum och består av fyra åldersblandande avdelningar med barn i åldrarna 1-6 år och en avdelning för små barn i åldern 1-3 år. Förskolan har närhet till skog och natur med Hertsö Miljögård och Hertsöstallet på gångavstånd.

Förskolan är Grön Flagg-certifierad och arbetar tematiskt kring Kretsloppet med underliggande aktiviteter såsom årstider, odling och nedbrytning där värdegrundsfrågor, matematik, språk, teknik och naturvetenskap vävs ihop till en helhet. I köket lagas god och näringsriktig kost som också det är en del i Grön Flagg arbetet. Förskolan har odling som ett återkommande projekt varje år där barnen tillsammans med pedagogerna sår och driver upp både växter och grönsaker, växterna för att pryda gården och grönsakerna som ett komplement i matlagningen.

ARBETSUPPGIFTER
Du ska vara väl förtrogen med styrdokument och kunna säkerställa att verksamheten utgår från uppsatta mål. Du ska säkerställa att barns lärande och vår verksamhet synliggörs genom bland annat pedagogisk dokumentation. Du ska vara nyfiken och kunnig på barns lärande och vara intresserad av att hålla dig uppdaterad i ämnen inom området. Du ska självständigt och tillsammans med kollegor arbeta med utveckling av förskolans lärmiljöer, utifrån läroplanens mål och intentioner.

KVALIFIKATIONER
Du har universitetsutbildning med behörighet att arbeta i förskola 1-6 år. Du ska även ha legitimation som förskollärare.

Du ska ha god social samarbetsförmåga och vara flexibel. Stor vikt kommer att läggas på personlig lämplighet. Du har erfarenhet av pedagogisk dokumentation och systematiskt kvalitetsarbete. Du har kunskaper i estetiska lärprocesser och för dig är utevistelsen en viktig del av den pedagogiska verksamheten. För dig är IKT en naturlig del i arbetet tillsammans med barnen och som ett hjälpmedel i det systematiska kvalitetsarbetet.

ÖVRIGT
Om du blir anställd så måste du lämna in ett utdrag ur Rikspolisstyrelsens belastningsregister. Bifoga din legitimation med ansökan.

Vi erbjuder en trivsam arbetsmiljö, stimulerande arbetsuppgifter och tillämpar rökfri arbetstid. För att arbeta hos oss ska du dela Luleå kommuns gemensamma värdegrund där Engagemang, Ansvarstagande och Kompetens är ledorden.

Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka, vi välkomnar medarbetare med olika bakgrund och arbetar för att våra arbetsplatser ska vara tillgängliga för alla. Luleå kommun ser heltid som en rättighet deltid som en möjlighet. Det är meriterande om du har kunskaper i finska, samiska och/eller meänkieli eftersom dessa nationella minoritetsspråk är vanligt i våra verksamheter.

Vi undanber oss alla erbjudanden om jobbannonsering och rekryteringshjälp, Luleå kommun har ett kommunövergripande förhållningssätt och har avtal som samordnas av personalkontoret.

Tips!
Följ oss på Facebook - Jobba i Luleå kommun
Alla våra lediga jobb finns på lulea.se/ledigajobb

Förskollärare till Ängens förskola

Företag Luleå kommun
Regioner
Kategorier
Utgår

2018-09-23

Ansök nu

Dela detta jobb