skoljobb.se

Förskollärare till Backatorpets förskola, Snöstorps vo

Företag Halmstads kommun
Regioner
Kategorier
Utgår

2018-10-26

Ansök nu

Förskollärare till Backatorpets förskola, Snöstorps vo

Halmstad är en expansiv kommun där vi arbetar för att våra 100 000 kommuninvånare ska trivas och få ut mer av livet. Här finns möjligheterna för dig som vill ha ett meningsfullt arbete och bidra med engagemang och nytänkande. Tillsammans med 8000 kollegor är du med och bygger hemstaden, kunskapsstaden och upplevelsestaden. Läs mer om oss https://www.halmstad.se/intro

Barn och ungdomsförvaltningen arbetar med cirka 14 300 barns och elevers lärande och utveckling. Vi är kommunens största förvaltning med cirka 2 600 anställda som tillsammans verkar inom förskola, grundskola, skolbarnsomsorg, kulturskola, grundsär, teknikskola och vårt resurscentrum Kärnhuset.

Backatorpets förskola ligger i Snöstorp i ett lugnt barnvänligt och trivsamt område med närhet till många trevliga grönområden. Det finns en stor gård som inbjuder till mycket lek, utforskande och rörelse. Vår Vision och pedagogiska tanke och idé bygger på att; ”Vi är en förskola byggd av glädje och trygghet som präglas av lika värde, där alla, vuxna som barn, ska ges möjlighet att behålla sin nyfikenhet och lust och kan vara sig själva och få bli sitt bästa jag.”
Backatorpets förskola har fyra avdelningar. I dagsläget två yngre avdelningar och två äldre avdelningar. De två äldre avdelningarna arbetar större delen av dagen som en enda avdelning, där barn och pedagoger har fler lärmiljöer att tillgå.

Våra lärmiljöer, både inne och ute, ska präglas av ett undersökande, tillåtande, utforskande och tillgängligt arbetssätt utifrån forskning, teorier och läroplanens mål.

ARBETSUPPGIFTER
Är du en nyfiken förskollärare som vill utveckla och utmana både dig själv, dina kollegor, chefen och den pedagogiska verksamheten?

Du kommer att ges utrymme till att i vardagen prova dina idéer och tankar tillsammans med engagerade kollegor och förskolechef. Du är van vid att hålla många bollar i luften, bemöter barn, vårdnadshavare och arbetskamrater på ett professionellt, positivt sätt och bidrar till förskolans goda rykte.

Varmt välkommen med din ansökan.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har förskollärarexamen/legitimation. Du ska vilja vara med och utveckla förskolans pedagogiska verksamhet. Du förväntas vara delaktig och känna ansvar för verksamheten på din förskola samt för verksamheten som helhet i enlighet med Lpfö98. Vi ser gärna att du har datorvana.
Du skall arbeta med ett gemensamt tema/projekt på förskolan
Du skall planera över avdelningarna

Det förväntas:
Att du har en vilja att gå i dialog kring dokumentationer.
Att du som pedagog vill förkovra dig genom att bl a läsa litteratur
Att du har en vilja att förändra och tänka nytt. Pröva och ompröva.

ÖVRIGT
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Halmstads kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Barn- och ungdomsförvaltningen värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande som bidrar till detta.

Om du erbjuds anställning inom barn- och ungdomsförvaltningen är du skyldig att visa upp ett utdrag ur belastningsregistret.

Tjänsten tillsätts under förutsättning att den inte tas i anspråk av övertalig personal.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Varmt välkommen med din ansökan!

Dela detta jobb

Förskollärare till Backatorpets förskola, Snöstorps vo

Halmstads kommun