skoljobb.se

Förskollärare till Barnkullen - Barn och utbildningsförvaltningen

Företag Tanums kommun
Regioner
Kategorier
Utgår

2019-04-24

Ansök nu

Förskollärare till Barnkullen - Barn och utbildningsförvaltningen

Är du vår nya förskollärare?

Välkommen till oss i Tanumshede på Barnkullens förskola. Vårt arbetssätt är inspirerat av Reggio Emilia filosofin som bygger på respekten för människan och allas lika värde och där de olika estetiska uttryckssätten spelar en stor roll. Vi arbetar temainriktat där barnen får möjlighet att lära och utvecklas genom möten, relationsskapande och i meningsfulla sammanhang. Vår barnsyn och kunskapssyn bygger på att människor föds kompetenta, intelligenta och med en stark inneboende kraft att utforska världen. De pedagogiska miljöerna där barnens nyfikenhet, intressen inflytande och lärande står i fokus tycker vi är grunden för en bra verksamhet. Vi strävar mot ett interkulturellt förhållningssätt då området är mångkulturellt.  Är du inte känd med arbetssättet så introduceras du och blir handledd av erfarna förskollärare. 

 

Kvalifikationer
Du är legitimerad förskollärare, gärna med någon specialkompetens inom de estetiska ämnena. Du har en stark tilltro till barns förmågor och kompetens, är en medforskande förskollärare som är nyfiken och låter barnen skapa sina egna teorier och hypoteser. Tycker du dessutom om att utmana barnens, kollegornas och ditt eget tänkande och lärande kan det här vara ett arbete för dig. 
Ditt arbete innebär också ansvar för att utveckla verksamheten i förskolan tillsammans med kollegor och förskolechef. Vi vill att du är positiv, kreativ och trivs med ett nära samarbete både med barn och vuxna. Du har ett förhållningssätt som stämmer väl överens med läroplanens värdegrund, respekten för allas lika värde. Tveka inte att söka även om du fortfarande studerar.

 

Vi erbjuder dig 

  • Reflektionstid med övriga kollegor

  • Lärsamtal, kompetensutveckling, studiebesök

  • Ipad som dokumentationsverktyg

  • Vid behov samarbete med barnhälsoteam

  • Pedagogiska luncher

  • Arbetskläder

  • Friskvårdssubvention

 

Varaktighet och omfattning:
Tillsvidare 100%. Tillträde enligt överenskommelse.


Information och upplysningar om uppdrag och verksamhet lämnas av
Förskolechef Margareta Kostovska, tel 0525-18328
Fackliga representanter nås via kundcenter, 0525-180 00


Ansökan
Välkommen med din ansökan via länken senast 24 april 2019.
Rekrytering kan komma att ske löpande under ansökningstiden.
Tjänsten tillsätts under förutsättning att erforderliga beslut fattas.

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv. Uppgifterna behandlas och sparas enligt dataskyddsförordningen (GDPR). Ange inga referenser i din ansökan. Vi frågar efter referenser senare i processen.


Arbetsgivaren Tanums kommun
Kommunens värdeord - förtroende, ansvar, respekt och omtanke - beskriver vårt förhållningssätt och syftar till att skapa kvalitet i varje möte. Vi bedriver ett aktivt hälsofrämjande arbete med målsättningen att vara en attraktiv arbetsgivare och en hälsofrämjande organisation. Som medarbetare erbjuds du friskvårdsbidrag, personalstödsprogram och hälsofrämjande aktiviteter av olika slag.

Kontaktinfo:
Margareta Kostovska
Förskolechef
(+46) 0525 - 18328

Dela detta jobb

Förskollärare till Barnkullen - Barn och utbildningsförvaltningen

Tanums kommun