skoljobb.se

logo

Förskollärare till Brage språkförskola

Regioner
Utgår

2023-06-02

Ansök nu

Förskollärare till Brage språkförskola

Arbetsbeskrivning

Brage språkförskola har två avdelningar; Pingvinen och Delfinen. Ditt arbete blir på en av dessa avdelningar. På varje avdelning arbetar tre utbildade förskollärare tillsammans med en logoped kring 8 elever. Tät kontakt med vårdnadshavare, ansvarstagande samarbete och hög språkutvecklande kvalitet är arbetslagets vardag. Tillsammans arbetar ni för att skapa
god struktur och individuella anpassningar för varje barn med fokus att utveckla barnens kommunikationsförmåga.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har erfarenhet av och intresse för att jobba med barn som engagerar och utmanar. Att ha jobbat i typisk förskola under en längre period är en merit.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och att samarbetet i arbetslaget ska fungera.

Utbildad förskollärare med erfarenhet.

Vi söker dig som har kunskap om språkstörning och andra utmaningar med t ex koncentration, uppmärksamhet, samspel och/eller impulskontroll. Att använda bildstöd och TAKK kan du och använder det som en naturlig del av undervisningen.

Förmågor och färdigheter

Personlig mognad
Tydlig
Specialistkunskap
Pedagogisk insikt

Vi erbjuder

Vi erbjuder dig som arbetar hos oss flera attraktiva förmåner och goda utvecklingsmöjligheter. Hos oss får du intressanta arbetsuppgifter och möjlighet att utveckla dig själv och din verksamhet
Förmåner för dig som är anställd i Sollentuna kommun

Tjänsten är en tillsvidareanställning, heltid. Vi tillämpar individuell lönesättning.
Intervjuer kan komma att ske löpande under ansökningstiden

Välkommen med din ansökan.

Med engagemang växer vi tillsammans – vi skapar värde och gör Sollentuna lite bättre varje dag. Vi vill ge dig möjligheten att kunna påverka, utvecklas, växa i din yrkesroll och trivas med kollegor. Vi söker dig som är nytänkande, ansvarstagande och välkomnande. Jämlikhet och mångfald är viktigt för oss och vi behöver olika kompetenser i våra verksamheter. Välkommen till oss! 

Dela detta jobb

logo
Förskollärare till Brage språkförskola

Sollentuna kommun