skoljobb.se

logo

Förskollärare till Bullerbyns förskola, Laholms kommun

Regioner
Kategorier
Utgår

2021-11-28

Ansök nu

Förskollärare till Bullerbyns förskola, Laholms kommun

Nu söker vi förskollärare till Bullerbyns förskola i Laholm. Är du vår nya kollega?

Vi söker engagerad och entusiastisk förskollärare till Bullerbyns förskola i Våxtorp.

Du ska i ditt arbete våga prova nya outforskade vägar tillsammans med barnen och kollegorna, arbeta för verksamhetsutveckling samt se till barnets bästa i alla lägen. Vår verksamhet lägger tyngden på Hållbar utveckling, Hälsa och ett lustfyllt lärande.

Är du nyutexaminerad förskollärare ingår en introduktionsperiod där 10 % av din tjänstgöring

avsätts. Här ges du möjlighet att utveckla din undervisning och din kommunikativa förmåga

tillsammans med din mentor.

Om Laholms kommun

I Laholm blåser det medvind! Här råder tillväxt och inflyttningstakten ökar stadigt. Med ett unikt läge vid havet i södra Halland, angränsande till såväl Skåne som Småland, är Laholm en attraktiv plats att både bo och arbeta på. Här finns livskvalitet i många former med stränder, branta skidbackar, milsvida cykelleder och Hallands äldsta stadskärna.

I Laholms kommun med cirka 2 000 medarbetare är ledorden glädje, mod, delaktighet, engagemang och gott föredöme. Vår värdegrund genomsyrar all verksamhet och vi arbetar för att vara en utvecklande och professionell service- och myndighetsorganisation.

Vill du vara en del i vår utveckling? Varmt välkommen med din ansökan!

Arbetsplatsen

Bullerbyns förskola finns i Våxtorp. Förskolan har 5 avdelningar, 2st 1 - 3 års avdelningar och 3st 3 - 5 års avdelningar.

Förskolans pedagogiska verksamhet präglas av barnens nyfikenhet, intresse och lusten till att lära. Verksamheten strävar efter att skapa trygga miljöer, där alla barn får möjlighet att utvecklas utifrån sina egna förutsättningar. Förskolan använder sig av IKT som ett pedagogiskt verktyg i verksamheten. Avdelningarna använder sig av V-klass som ett verktyg för dokumentation samt för att göra föräldrarna delaktiga i den dagliga verksamheten.

Laholms kommun arbetar årligen fram en kompetensutvecklingsplan för att säkerställa att pedagogerna erbjuds fortbildning så att det pedagogiska arbetet fortsätter att utvecklas ute i verksamheterna.

Arbetsuppgifter

Du kommer att ansvara för planering, dokumentation och att utveckla det pedagogiska arbetet utifrån förskolans läroplan. Du är delaktig i att skapa en utvecklande, rolig och lärorik förskola och i vardagen delar du med dig av dina kunskaper och erfarenheter liksom tar del av andras. Vi använder oss av Friluftsfrämjandets koncept Skogsmulle i förskolan och vistas ofta ute i våra närliggande skogsmiljöer.

Kvalifikationer

Legitimation med behörighet att arbeta inom förskolan.

Du ska vara väl förtrogen med vårt gemensamma uppdrag i läroplanen och ha god förmåga att omsätta våra styrdokument både i praktik och teori. Du har en drivkraft att ta ett pedagogiskt ansvar och tillsammans med arbetslaget utveckla verksamheten på förskolan utifrån varje barns unika förutsättningar. Du är positiv och har ett stort engagemang i ditt yrke samt en vilja att samarbeta och utvecklas tillsammans med arbetslaget på förskolan. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Vi ser gärna att du bifogar personligt brev och CV samt din legitimation om du har erhållit den.

Anställningsform

Tillsvidareanställning, heltid

Tillträdesdag

Enligt överenskommelse

Lön

Enligt överenskommelse

Upplysningar

Lisbeth Hindgren, tel. 070-166 53 17

Fackliga upplysningar

Fackliga företrädare nås via Laholms kommuns växel 0430-150 00

Sista ansökningsdag

2021-11-28

Referenser

Vi vill inte att du lämnar referenser direkt i din ansökan, utan dessa kan komma att begäras in vid ett

senare tillfälle.

Övriga upplysningar

Till följd av lagen om lämplighetskontroll ska utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas vid

anställning.

Vi erbjuder ett utvecklande arbete och friskvård i olika former samt tillämpar rökfri arbetstid.  

Vi verkar för att alla medarbetare ska ha lika rättigheter och möjligheter och vi välkomnar alla sökande oavsett kön, könsöverskridande identitet eller uttryck, etnisk tillhörighet, funktionsnedsättning, sexuell läggning, religion eller annan trosuppfattning.

Dela detta jobb

logo
Förskollärare till Bullerbyns förskola, Laholms kommun

Laholms kommun - Socialförvaltningen