skoljobb.se

Förskollärare till Dalhems förskola

Regioner
Kategorier
Utgår

2018-11-25

Ansök nu

Förskollärare till Dalhems förskola

Du vill något. Det vill vi med! Hos oss går vi från vilja till handling så här har du alla förutsättningar att påverka och få saker gjorda. Vi lyssnar, hjälps åt och jobbar för att dra åt samma håll. Här finns möjligheterna för dig som vill skapa, bygga, förändra, uppleva och utvecklas. Helsingborg är staden för dig som vill något.

Helsingborgs stads skolor är en resursstark och värdestyrd organisation. Här blir du som medarbetare en viktig del i vår gemensamma vision att skapa den bästa skolan för varje barn och elev.

Dalhems förskola består av tre förskole byggnader som är belägna i varandras omedelbara närhet. Vår verksamhet ligger i ett av Helsingborgs mest natursköna områden och i direkt närhet av områdets skola, Dalhemskolan. På vårt område kan barnen börja som
ettåringar, fortsätta i förskoleklass och därefter hela vägen till årskurs nio.

Vår förskola präglas av goda relationer, samhörighet, engagemang och glädje. Hela förskolan arbetar gemensamt med hållbar utveckling. På Dalhems förskola ser vi förskolan som en startsträcka på resten av barnets liv.

När barnet lämnar oss har hon eller han med sig sina drömmar, sin nyfikenhet, en framtidstro och viljan att lära mer.

ARBETSUPPGIFTER
Som förskollärare på Dalhems förskola skapar du, tillsammans med kollegorna, de bästa förutsättningarna för att våra barn ska lyckas. Detta genom att driva och utveckla det pedagogiska arbetet utifrån din nyfikenhet och att se samt förstå såväl gruppens som det enskilda barnets möjligheter.

I din roll ingår även att planera, genomföra, dokumentera, analysera, utvärdera och utveckla verksamheten. Som förskollärare utvecklar du våra lärmiljöer och låter de digitala verktygen ingå som en naturlig del i såväl det pedagogiska arbetet som i kommunikationen med kollegor och föräldrar. Vi ser att du visar på kunskap och ett intresse för språkutveckling, flerspråkighet och förståelse för olika kulturer.

Som förskollärare hos oss på Dalhems förskola, erbjuder vi dig avsatt tid för reflektion och dokumentation. Det främjar barnens och verksamhetens utveckling samt ger dig förutsättningar för att hålla balans mellan arbete och fritid.


KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har förskollärarexamen och är legitimerad förskollärare. Vi ser gärna att du har erfarenhet av pedagogiskt arbete, inklusive pedagogisk dokumentation.

För dig är modern teknik ett självklart val i din roll som pedagog och du använder IKT som verktyg för kunskapssökande, kommunikation, skapande och lärande. Din kunskap främjar kreativa och inkluderande lärmiljöer.

Du använder pedagogisk dokumentation som metod för att öka medvetenheten om barngruppens utvecklings- och lärprocesser. Med hjälp av pedagogisk dokumentation synliggör och reflekterar du över förhållningssätt och lärandeprocesser. Dokumentationen används för att förstå och fatta nya beslut.

Du behärskar svenska i tal och skrift. För dig är det viktigt att aktivt följa med i forskning och utveckling.

Erfarenhet krävs.

Välkommen med din ansökan!


ÖVRIGT
I Helsingborgs stad gillar vi olika. Vi strävar efter att våra medarbetare ska spegla våra invånare och värnar om det värde som jämn könsfördelning samt mångfald tillför våra verksamheter.

Tjänsten tillsätts under förutsättning att tjänsten inte behöver tas i anspråk för redan tillsvidareanställda medarbetare.

Om du blir erbjuden tjänst inom förskola och skola eller öppen fritidsverksamhet ska du uppvisa giltigt utdrag från polisens belastningsregister.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocess i Helsingborgs stad använder vi rekryteringsverktyget Visma Recruit. Därför ber vi dig att skicka in din ansökan via Visma Recruit genom att klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du till Visma Recruit 0771-693 693.

Då vi inför denna rekrytering redan tagit ställning till de rekryteringskanaler vi önskar använda undanber vi oss vänligen men bestämt att bli kontaktade för ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.

#LI-SFF

Dela detta jobb

Förskollärare till Dalhems förskola

Helsingborgs Stad