skoljobb.se

Arbetsuppgifter
Förskolorna Dalkulla (Knäred) och Åkerlyckan (Hishult) söker nu förskollärare, då vi är inne i en spännande tid när vi utökar vår verksamhet. Runt förskolorna finns en lugn, härlig miljö med närhet till bland annat skog, som skapar många spännande möjligheter till lärande.
Vi söker engagerade förskollärare, som vill vara med och skapa en lärmiljö som är lustfylld, där alla barn har möjlighet att utmanas och lyckas. Du ingår i ett arbetslag med ansvar för planering, genomförande och reflektion/analys av verksamheten. Vi har ett fungerande SKA-arbete som vi ständigt utvecklar. Som anställd i Laholms förskolor får man en egen laptop eller I-pad. Vi har fyra kompetensdagar/läsår, arbetskläder samt friskvårdskort.

Är du nyutexaminerad förskollärare ingår en introduktionsperiod där 10 % av din tjänstgöring avsätts. Här ges du möjlighet att utveckla din undervisning och din kommunikativa förmåga tillsammans med en mentor.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har förskollärarexamen och är legitimerad förskollärare. Du är professionell och med ditt sätt att bemöta barn, föräldrar och kollegor skapar du engagemang, tar ansvar och sprider glädje. Du är väl förtrogen med förskolans styrdokument vilket tydligt märks i hur du arbetar med undervisning i förskolan. Att arbeta med pedagogisk dokumentation, där man följer barnets lärprocesser är något som du ser som en självklarhet för att kunna driva utvecklingen framåt.
Du har god vana av att arbeta med digitala verktyg, där nyfikenhet gör så att du har modet att ta dig an den digitala utvecklingen. Du är öppen för nya idéer, ser stor vinning i det kollegiala lärandet och vågar ta initiativ. Du är också en person som tänker lösningsinriktat när man stöter på utmaningar, samt har en stark vilja att samarbeta. I din roll som förskollärare ser du det kompetenta barnet och du utgår ständigt utifrån barnets intresse och behov, när du tillsammans med dina kollegor formar verksamheten.

Hjärtligt Välkommen med din ansökan!

Vi ser gärna att du bifogar personligt brev och cv.

Anställningsform
1 tjänst Dalkulla, tillsvidareanställning, heltid
2 tjänst Åkerlyckan, tillsvidareanställning, heltid

Tillträdesdag
Enligt överenskommelse

Lön
Enligt överenskommelse

Upplysningar
Margareta Svensson Förskolechef 0727115860

Fackliga upplysningar
Fackliga företrädare nås via Laholms kommuns växel 0430-15 000

Sista ansökningsdag
2018-12-11

Referenser
Vi vill inte att du lämnar referenser direkt i din ansökan, dessa kan istället komma att begäras in vid ett senare tillfälle.

Övriga upplysningar
Till följd av lagen om lämplighetskontroll ska utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas vid anställning

Information till annonssäljare
Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Logga in/skapa en användare innan du fyller i din ansökan

Laholms kommun arbetar för att vara en utvecklande professionell service- och myndighetsorganisation. Ledorden i arbetet är glädje, mod, delaktighet, engagemang och gott föredöme. Vi erbjuder ett utvecklande arbete och friskvård i olika former samt tillämpar rökfri arbetstid.

Vi verkar för att alla medarbetare ska ha lika rättigheter och möjligheter och vi välkomnar alla sökande oavsett kön, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning.

Förskollärare till Dalkulla och Åkerlyckans förskolor

Företag Laholms kommun
Regioner
Kategorier
Utgår

2018-12-16

Ansök nu

Dela detta jobb