skoljobb.se

Förskollärare till Fjällbacka förskola - Barn och utbildningsförvaltningen

Företag Tanums kommun
Regioner
Kategorier
Utgår

2019-05-05

Ansök nu

Förskollärare till Fjällbacka förskola - Barn och utbildningsförvaltningen

Är du trött på stora barngrupper och önskar du istället vara en del av ett mindre sammanhang? Då har du tur, för just nu söker vi en ny kollega till Florö förskola i Fjällbacka. Florö är en liten, mysig förskola med 15 barn i gruppen (i åldrarna 1-5 år) och här arbetar 3 glada, kunniga och engagerade pedagoger. Vi har också en kokerska i gänget som lagar mat från grunden, med stort fokus på ekologiska matvaror och med ett hållbart tänkande som grund.

Florö förskola arbetar medvetet med läroplanens olika strävansmål, men där ett extra fokus just nu ligger på att främja barns matematik, språk, läs- och skrivförmåga. Även odling, naturvetenskap och teknik bereds stor plats. Vi har närhet till både skog och hav och dessa miljöer är en självklar del av vår verksamhet.

Florö förskola är en del av Förskoleområde 4 och området består också av andra förskolor i Fjällbacka och Rabbalshede. För oss är det viktigt att erbjuda varje medarbetare möjlighet att utvecklas i sin yrkesroll. Vi är därför med i Läslyftet i Skolverkets regi, har workshops kring IKT och vi har forum där det kollegiala lärandet får blomma. Vi vill framåt och vi hjälps åt att växa!

Hos oss har alla pedagoger en personlig iPad och på alla avdelningar finns projektorer och högtalare. Vi dokumnterar barnens lärande och reflekterar kring verksamhetens måluppfyllelse mm. med stöd av Pluttra. Vi är på god väg att bli digitaliserade, utan att för den skull ge avkall på lek, samvaro och samtal.

Nu söker vi dig, som är utbildad förskollärare eller som har annan högskoleutbildning som kan berika vår verksamhet. Kanske är du förskollärare men du kan också vara arbetsterapeut eller socionom etc.? Oavsett högskoleutbildning, ta chansen och sök tjänst hos oss och i ditt personliga brev kan du berätta varför just du och din kompetens kan vara värdefull för oss.

Vi söker dig som

  • är utbildad förskollärare

  • vill vara med och utveckla våra förskolor

  • har ett förhållningssätt som främjar glädje, lust och kreativitet

Varaktighet och omfattning: 
Tillsvidare, 100%. Tillträde 5/8 2019.

Information och upplysningar om uppdrag och verksamhet lämnas av
Förskolechef i Fjällbacka och Rabbalshede; Catrine Adlersson, tel 0525-18226
Fackliga representanter nås via kommunens växel, 0525-180 00

Ansökan
Välkommen med din ansökan via länken senast 5 maj 2019.
Tjänsten tillsätts under förutsättning att erforderliga beslut fattas.

Urval och intervjuer sker löpande.

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv. Uppgifterna behandlas och sparas enligt dataskyddsförordningen (GDPR). Ange inga referenser i din ansökan. Vi frågar efter referenser senare i processen

Arbetsgivaren Tanums kommun
Kommunens värdeord - förtroende, ansvar, respekt och omtanke - beskriver vårt förhållningssätt och syftar till att skapa kvalitet i varje möte. Vi bedriver ett aktivt hälsofrämjande arbete med målsättningen att vara en attraktiv arbetsgivare och en hälsofrämjande organisation. Som medarbetare erbjuds du friskvårdsbidrag, personalstödsprogram och hälsofrämjande aktiviteter av olika slag.

Kontaktinfo:
Catrine Adlersson
Förskolechef
(+46) 0525 - 18226

Dela detta jobb

Förskollärare till Fjällbacka förskola - Barn och utbildningsförvaltningen

Tanums kommun