skoljobb.se

Arbetsbeskrivning

På Skutehagens förskola har vi en tydlig gemensam värdegrund där barnets inflytande över sitt eget lärande står i fokus. Vi upptäcker och lär genom samspel, lek och aktiviteter inom naturvetenskap, matematik, språk, och teknikens område. Nu vill vi att just du blir en del av oss. 

Förskolans utemiljö bjuder på en stor öppen inhägnad gård och närliggande skogsnatur. Här finns det rika möjligheter för all form av utforskande pedagogik tillsammans med engagerade kollegor och barn. Pedagogiska måltider ingår och arbetskläder i form av ytterkläder finns i förskolan. Är du nyutexaminerad så erbjuds du mentorskap som bl a kan vara ditt bollplank i ditt dagliga arbete.

Som förskollärare i förskolan tar du ansvar för att skapa och utveckla en trygg och säker miljö som lockar och utmanar barnen till aktivitet, lärande och ansvarstagande. Tillsammans med arbetslaget dokumenterar du barnens lärprocesser med hjälp av datorer, kameror och iPads. Du ser alla miljöer som lärande där du aktivt deltar i barnets lärandeprocess. 

Tillsammans med kollegor utvecklar, dokumenterar och säkerställer du ditt uppdrag genom vårt systematiska kvalitetsarbete.

Kvalifikationer

Vi vill att du som söker är förskollärare med legitimation. 

Det är till fördel om du kan tecken som stöd och har erfarenhet av att forma arbetssätt efter varje barns enskilda behov. 

Du behöver kunna arbeta både självständigt och i arbetslag och vi vill gärna arbeta ihop med dig som är företagsam och flexibel. Du vill utveckla dig i rollen som förskollärare och har förmåga att samarbeta med kollegor. Att samverka och skapa goda relationer med föräldrar kring barnen, med ett professionellt förhållningssätt, är en förutsättning för att lyckas i uppdraget. 

Stämmer det här på dig är du den medarbetare vi söker! Varmt välkommen med din ansökan!

Övrig information

Enligt Skollagen ska utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas av personer innan de anställs inom förskoleverksamhet, skola och skolbarnomsorg. Detta kan beställas på Polisens hemsida.

Vi värnar om våra medarbetares hälsa och erbjuder bla friskvårdsbidrag, rabatterade träningskort och cykelförmån. Vi har rökfri arbetstid.

Inför denna rekrytering har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och därför undanber vi oss ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.

Ansökningsinformation
Sista ansökningsdatum
2018-06-17
Ansök här
Referensnummer 
277/18

Anställningsvillkor
Omfattning
Heltid
Antal tjänster
1

Anställningsform
Tillsvidareanställning
Tillträde
Tillträde augusti 2018.

Kontaktpersoner
Peter Hägg 
Förskolechef 
Telefon: 0702-008079 
E-post: peter.hagg@vastrahisingen.goteborg.se

Fackliga företrädare
Anders Wilhelmsson 
Lärarförbundet 
Telefon: 031-701 55 16

Förskollärare till förskola nära hav och skog

Regioner
Kategorier
Utgår

2018-07-17

Ansök nu

Dela detta jobb