skoljobb.se

Norra Mo förskole- och skolområde

Välkommen till oss i Norra Mo
Norra Mo är en enhet som ligger naturnära med skog och sjö runt hörnet i de västra delarna av Jönköping. Vår enhet består av Ryds och Bottnaryds skolor med tillhörande fritidshem och Ryds och Bottnaryds förskolor. Hos oss är värdegrundsarbetet centralt. Vi vill erbjuda varje barn en trygg och rolig lärandemiljö, ta vara på barnens nyfikenhet och intressen och skapa miljöer som uppmuntrar till kreativitet, lek och lärande. Vi söker nu förskollärare i förskoleklass samt förskollärare till vårt förskoleområde.

Dina arbetsuppgifter
Som förskollärare i förskoleklass arbetar du i arbetslag med grundskollärare, förskollärare och fritidspedagog. Du är väl förtrogen med skollag och läroplan och kan omsätta dem i ditt dagliga arbete. Tillsammans med dina kollegor arbetar du för att utveckla verksamheten och skapa en trygg lärandemiljö.

Som förskollärare i förskola hos oss har du ansvar för den pedagogiska verksamheten. Du är väl förtrogen med förskolans styrdokument och ansvarar för att dokumentera och följa barns utveckling och lärande. Tillsammans med dina kollegor arbetar du för att utveckla verksamheten och skapa en trygg, rolig och lärorik förskolemiljö.

Kompetenskrav
Legitimerad förskollärare eller på väg att bli. Grundläggande IT-kompetens är ett krav. Som person har du en god samarbetsförmåga och ett stort engagemang i ditt arbete. Vi söker dig som är positiv, kreativ och nyfiken, som ser lösningar och möjligheter och vill vara med att bidra till vårt positiva arbetsklimat.

Övrigt
Bifoga gärna relevanta intyg och betyg för tjänsten du söker. Tänk på att skollagen kräver att samtliga medarbetare visar upp ett utdrag ur belastningsregistret och handläggningstiden för detta dokument kan vara lång.Länk till beställning av utdrag ur belastningsregistret (https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/skola-eller-forskola/)

Varmt välkommen med din ansökan!

Upplysningar
Rektor tillika förskolechef Susanne Vikström tel. 036-102401Bitr. rektor tillika förskolechef Thomas Wärn tel. 036-103029Lärarförbundet, Yvonne Wikberg tel. 036-103519

Rekrytering och urval sker löpande under annonseringstiden.

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.

Förskollärare till förskola och Förskollärare till förskoleklass

Regioner
Kategorier
Utgår

2018-11-23

Ansök nu

Dela detta jobb