skoljobb.se

logga

Förskollärare till förskolan Bigarråvägen i Sturefors/Bestorp/Brokind

Regioner
Kategorier
Utgår

2022-10-02

Ansök nu

Förskollärare till förskolan Bigarråvägen i Sturefors/Bestorp/Brokind

Om arbetsplatsen

Förskolorna i området Sturefors, Bestorp, Brokind ligger naturskönt nära till skog och vatten. Vår vision är "En förskola för alla där kunskap och människor växer”. Engagemang, kompetens och arbetsglädje är våra ledord. 

Som förskollärare i området kommer du att vara en del av ett arbetslag som ständigt lär och utvecklas. Här arbetar engagerade och stolta pedagoger med erfarenhet och kompetens. Fokusområde är matematikutveckling och ett gemensamt tema är djur och natur. Vi arbetar i mindre barngrupper och vårt mål är att alla barn ska uppleva en rolig, trygg och lärorik förskolemiljö. 

I förskoleområdet har vi tillgång till specialpedagog, förste förskollärare, hälsoinspiratörer, IKT-ansvarig och kulturombud. Vi satsar på att utveckla förskolans lärmiljöer för att skapa en mer lustfylld och lärande miljö. Som arbetsgivare vill vi ligga i framkant i det pedagogiska arbetet och ständigt utveckla våra arbetsmetoder. Vi vill också skapa förutsättningar för ett hållbart arbetsliv genom förmånliga anställningsvillkor som utökad partiell föräldraledighet och generös friskvårdsersättning. Vi erbjuder även regelbunden fortbildning och kompetensutveckling. Vi söker barnskötare till förskolan Bigarråvägen som består av fyra avdelningar och ligger i ett nybyggt område i Sturefors, med närhet till ett lekvänligt eklandskap. Utanför förskolan har vi tillgång till en nybyggd lekplats med inriktning motorik och vi har tillgång till gymnastiksal. 

Varmt välkommen med din ansökan.

Arbetsbeskrivning

Som förskollärare ansvarar du för undervisningen i förskolan genom att bidra till att läroplanens mål och intentioner förverkligas i verksamheten. Du ansvarar för att planera, genomföra och dokumentera det pedagogiska arbetet i förskolan.

Kvalifikationer

Du som söker har förskollärarutbildning, lärarutbildning med inriktning mot förskola eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer som likvärdig. Du ska även ha erfarenhet av arbete som förskollärare inom förskola, alternativt ha annan erfarenhet av arbete med barn som arbetsgivaren bedömer relevant.

Du har en god kommunikativ förmåga i tal och skrift i det svenska språket. Detta för att du enligt läroplanen (Lpfö18) ska organisera och genomföra arbetet så att barnet får stöd i sin språk- och kommunikationsutveckling samt ansvara för att varje barn kan använda det svenska språket på ett rikt och nyanserat sätt.

I din roll som förskollärare har du goda kunskaper om förskolans uppdrag och är väl bekant med förskolans läroplan och övriga styrdokument. Utifrån det har du förmågan att anpassa din undervisning till barnen och låter dem vara delaktiga i utformningen av undervisningen. På ett kvalitetsmedvetet sätt skapar du goda förutsättningar för barnets utveckling och lärande, samt dokumentationen av densamma.

Som förskollärare är du en god förebild. Du är relationsskapande och samarbetar väl med de kontakter som förekommer i din yrkesroll anpassat till situationen.

För att tjänsten ska gälla tillsvidare måste förskollärarlegitimation uppvisas, fram till dess gäller allmän visstidsanställning.

Du som har en utfärdad lärarlegitimation samt behörighetsförteckning, vänligen bifoga dessa som filer tillsammans med dina ansökningshandlingar när du söker tjänsten. Är du utbildad lärare men ännu inte har ansökt om lärarlegitimation, vänligen bifoga utbildningsintyg. Är du under utbildning till lärare, bifoga studieintyg på hittills avslutade kurser vid högskola eller universitet.

Information om tjänsten

Tillträde: 1/10 eller enligt överenskommelse

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Sysselsättningsgrad: 100%

Antal lediga befattningar: 2

Ref. nr: 9911

I denna ansökan bifogar du inget personligt brev.

Dela detta jobb

logga
Förskollärare till förskolan Bigarråvägen i Sturefors/Bestorp/Brokind

Linköpings kommun