skoljobb.se

I Kalmar är det alltid nära till rekreation och naturupplevelser. Oavsett var du bor i kommunen, har du aldrig långt till havet. Här finns gott om möjligheter till ett kustnära boende. Tillsammans med en bra kommunal service och ett stort utbud av handel och nöjen ger det en mycket hög livskvalitet.

Kommunens arbetsplatser representerar verksamheter med cirka 150 olika yrken på åtta förvaltningar och tillsammans är vi 5 000 anställda.

Kalmar kommun arbetar aktivt för jämställdhet och mångfald i arbetslivet och vill därmed tillvarata de kvaliteter som en jämn könsfördelning och etnisk och kulturell mångfald kan tillföra verksamheten.

Barn- och ungdomsförvaltningen ansvarar för våra barn och ungdomar i ett 1-16- årsperspektiv, dvs för öppen förskola, förskola, familjedaghem, förskoleklass, fritidshem, särskola och skola år 1-9.

På barn- och ungdomsförvaltningen arbetar cirka 1500 personer uppdelade på 21 enheter.

ARBETSUPPGIFTER
Vi söker fler yrkesstolta förskollärare alt. barnskötare till vår förskola Lindö. Vi söker dig, som i ditt uppdrag är engagerad, initiativrik och har en bra förmåga att skapa goda relationer. Du förväntas också ha ett genuint intresse och fokus på barns förmågor, nyfikenhet och intressen i ett lärande- såväl som i ett omsorgsperspektiv. Att barnen erbjuds en god och utmanande pedagogisk verksamhet där omsorg, fostran och lärande bildar en helhet är viktigt för "en förskola i toppklass". Vi vill att du ser reflektion och pedagogisk dokumentation som naturliga arbetsredskap för att kvalitetssäkra verksamhetens mål. Som medarbetare hos oss finns det goda möjligheter till kompetensutveckling. I det dagliga arbetet finns också förskolans pedagogista tillgänglig för reflektion, handledning och samverkan i olika former. Du ansvarar för att tillsammans med övrig personal arbeta så att verksamheten utmanar barnen till aktivitet, lärande och ansvarstagande. Du ska vara väl förtrogen med styrdokumenten samt ha förmåga att omsätta dem i praktiken. Du sätter barnens, ditt och det kollegiala lärandet i fokus. Vidare ser vi att du är lösningsinriktad, drivande, har en god samarbetsförmåga, har ett positivt förhållningssätt, är en närvarande pedagog och ser olikheter som en tillgång.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som gillar utmaningar och vågar tänka både utanför och innanför "boxen". Du ska ha god förståelse för barns sätt att kunskapa och hur du som pedagog utmanar barnen i att ta nya steg i sitt lärande.

Samarbete och nytänkande är viktigt för oss och vi lägger därför stor vikt vid personlig lämplighet.

Du ska vara utbildad förskollärare alt. barnskötare. Antingen om du precis tagit din examen eller om du arbetat några år.

Vi kommer löpande under ansökningstiden att kalla till intervju, så vänta inte med att skicka in en ansökan.

ÖVRIGT
För att alla ansökningar ska bli likvärdigt granskade vid urvalsprocessen måste du söka via länken i varje specifik tjänst. OBS: Skicka INTE din ansökan via E-post eller brev.

Vi undanber oss erbjudanden och försäljningssamtal om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.

Förskollärare till förskolan Lindö

Företag Kalmar kommun
Regioner
Kategorier
Utgår

2018-12-13

Ansök nu

Dela detta jobb