skoljobb.se

Förskollärare till förskolan Skutan

Regioner
Utgår

2019-05-10

Ansök nu

Förskollärare till förskolan Skutan

Du ska tillsammans med arbetslaget utveckla och leda verksamheten med utgångspunkt från förskolans styrdokument. Du leder, föjler upp, utvecklar och utvärderar arbetet med hjälp av pedagogisk dokumentation.
Du har vana att arbeta utifrån olika lärandemiljöer. Lärmiljöerna grundar sig på ömsesidighet, respekt och samarbete mellan både barn och kollegor. Du arbetar utifrån att det är barnens intressen, idéer och funderingar som styr verksamheten. Du känner glädje och lust att arbeta utifrån barnen och deras lärprocesser. Du tycker att det är viktigt att arbeta med delaktighet och inflytande både med barnen och kollegorna.
Alla pedagoger på förskolan har en egen lärplatta (iPad) som används för dokumentation, pedagogisk dokumentation, i barngruppen samt i arbetet med vårdnadshavare.

Vi söker dig som är utbildad förskollärare och vill arbeta med oss på förskolan Skutan.
Du kan använda läroplanen i verksamheten, känner lust och glädje i att arbeta med barnens lärprocesser och vill påverka genom delaktighet och inflytande tillsammans med barn och medarbetare. Du är van att arbeta i projektform och du kan dokumentera de lärprocesser som sker hos barnen. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att arbeta med pedagogisk dokumentation.
Du tycker att utveckling är en viktig del i arbetet med barnen och du tycker om att prova nytt och utforska.

Förskolan Skutan har fyra avdelningar uppdelade på två arbetslag, ett för de mindre barnen och ett för de större barnen. Vi arbetar med att ha "öppna dörrar" och hjälper varandra i vardagen.
Förskolan ligger i Odenslunda, Upplands Väsby, har en stor gård och nära till skog och natur.
I arbetet med barnen har vi tillgång till digitala verktyg som projektor, OH-apparat och iPad, lärplatta.
Skutan är en av tre förskolor inom Magnetica education AB.

Dela detta jobb

Förskollärare till förskolan Skutan

Magnetica Education AB