skoljobb.se

Förskollärare till förskoleklass och fritidshem på Björndammens skola

Företag Partille kommun
Regioner
Utgår

2019-10-23

Ansök nu

Förskollärare till förskoleklass och fritidshem på Björndammens skola

Om arbetsplatsen

Partille kommun har idag närmare 38 000 invånare och är en förstad i utveckling. Det är upp till oss 2 800 anställda att leverera kvalitet och service som gör det gott att växa upp, arbeta och leva i Partille. Detta med grund i våra värdeord: allas lika värde, professionalitet och framåtanda. Björndammens skola är en av elva kommunala skolor i Partille kommun. Den är belägen i den kommundel som kallas Centrala Partille. På skolan går elever från förskoleklass till och med årskurs 9. På Björndammens skola har man strukturer som stödjer lärande och utveckling samt strävar efter att ha en röd tråd i undervisningen från förskoleklass till och med årskurs 9. På skolan är det en välkomnande atmosfär där miljön genomsyras av tolerans och öppenhet. Det är viktigt att alla elever och vårdnadshavare känner sig trygga i skolans verksamhet.

Arbetsuppgifter

Du kommer tillsammans med dina kollegor ansvara för undervisning i förskoleklass på Björndammens skola. Undervisningen ska bygga på elevernas delaktighet, resultat och våra styrdokument. På eftermiddagarna arbetar du vidare med samma elever på fritidshemmet.

Björndammens skola ingår i det statliga initiativet Samverkan för bästa skola där vi samarbetar med Skolverket för en högre måluppfyllelse hos eleverna. I och med detta får vi handledning kring analys av vår verksamhet. För dig innebär det att du får möjlighet att delta i en spännande process med fokus kring utveckling av undervisning. Skolan är genom projektet knutet till Mittuniversitet vilket innebär att vi får ta del av den senaste forskningen inom skolutveckling.

Arbetslaget träffas varannan vecka med handledare där kollegialt lärande och medveten undervisning är i fokus. Du ansvarar för planering, genomförande och uppföljning av verksamheten i förskoleklass. På så sätt ger du alla elever de bästa förutsättningarna för att lyckas och nå så långt som möjligt.

Kvalifikationer

Du är utbildad förskollärare/grundskollärare F-3 och du är väl förtrogen våra styrdokument. Du bidrar till ett positivt arbetsklimat och har god förmåga att samarbetar med alla. Förändringar är en naturlig del i ditt sätt att tänka och du är gärna med och bidrar till förskoleklassens och skolans utveckling. Du tror på kollegialt lärande och att arbeta tillsammans där man delar erfarenheter, reflekterar över vardagshändelser och har en öppen inställning till vad andra tänker och tycker. Välkommen med din ansökan!

Anställningens omfattning

Tillträde snarast eller enligt överenskommelse.

Övrigt

Vi eftersträvar mångfald bland personalen avseende kön, ålder och kulturell/etnisk bakgrund. För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig ansöka online via länk i annonsen och inte via e-post eller i pappersformat. Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Dela detta jobb

Förskollärare till förskoleklass och fritidshem på Björndammens skola

Partille kommun