skoljobb.se

Förskollärare till förskoleklass, Oxledsskolan, Partille kommun

Företag Partille kommun
Regioner
Kategorier
Utgår

2019-08-23

Ansök nu

Förskollärare till förskoleklass, Oxledsskolan, Partille kommun

Om arbetsplatsen

Partille kommun har idag 38 000 invånare och är en förstad i utveckling. Det är upp till oss 2 800 anställda att leverera kvalitet och service som gör det gott att växa upp, arbeta och leva i Partille. Detta med grund i våra värdeord: allas lika värde, professionalitet och framåtanda. Utbildningsförvaltningen ansvarar för kommunens barnomsorg, dvs förskoleverksamhet och skolbarnomsorg. Förvaltningen ansvarar även för kommunens utbildningsverksamhet inom; förskoleklass, grundskola, särskola, gymnasieskola, kommunalvuxenutbildning, svenskundervisning och uppdragsutbildningar. Vi eftersträvar mångfald bland personalen avseende kön, ålder och kulturell/etnisk bakgrund.

Arbetsuppgifter

Välkommen som förskollärare hos oss på Oxledsskolan!

Oxledsskolan ligger naturskönt i södra Sävedalen med närhet till både Partille centrum och Göteborg. Hos oss finns en bred pedagogisk kompetens och vår verksamhet gynnar förutsättningarna för en god lärandemiljö. Hos oss går elever från förskoleklass till och med årskurs fem. 

Vi söker en förskollärare med naturlig fallenhet och vilja att bygga starka relationer till våra elever, deras föräldrar och dina kollegor. Du kommer att arbeta i förskoleklass större delen av dagen och tillsammans med arbetslaget ansvara för morgonfritids.

I förskoleklassen arbetar vi med ett språkutvecklande arbetssätt och lägger fokus på lärande genom lek. Vi har, tillsammans med förskolorna, en harmoniseringsplan vilken gynnar samarbetet och övergången mellan förskola och förskoleklass. På Oxledsskolan har vi valt att använda ÄDK (ämnesdidaktisk kollegium) som modell för det kollegiala lärandet. I detta forum träffas vi med syfte att utveckla den dagliga undervisningen och på så ge eleverna bästa möjlighet till lärande och utveckling. 

Sysselsättningsgraden är från 80-100% beroende av vad du själv önskar. 

Kvalifikationer

Vi söker dig som är examinerad förskollärare eller som lärare för barn i de yngre åldrarna. Har du erfarenhet av arbete i förskoleklass är det meriterande. Som förskollärare hos oss värdesätter vi din förmåga att skapa förtroendefulla relationer i ditt arbete. Du har en god samarbetsförmåga och ett flexibelt förhållningssätt där du kan anpassa dig till rådande situationer och förutsättningar. Vidare är du lugn och trygg i din roll, och lägger fokus på att planera och organisera ditt arbete på ett effektivt sätt. Är det dig vi söker? Vi ser fram emot din ansökan!

Anställningens omfattning

Tillträde enligt överenskommelse

Övrigt

Vi eftersträvar mångfald bland personalen avseende kön, ålder och kulturell/etnisk bakgrund. För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig ansöka online via länk i annonsen och inte via e-post eller i pappersformat. Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Kontakt

Fackliga företrädare

Dela detta jobb

Förskollärare till förskoleklass, Oxledsskolan, Partille kommun

Partille kommun