skoljobb.se

Förskollärare till förskoleklass på S:t Jörgens skola

Regioner
Kategorier
Utgår

2019-04-04

Ansök nu

Förskollärare till förskoleklass på S:t Jörgens skola

Du vill något. Det vill vi med! Hos oss går vi från vilja till handling så här har du alla förutsättningar att påverka och få saker gjorda. Vi lyssnar, hjälps åt och jobbar för att dra åt samma håll. Här finns möjligheterna för dig som vill skapa, bygga, förändra, uppleva och utvecklas. Helsingborg är staden för dig som vill något.

Helsingborgs stads skolor är en resursstark och värdestyrd organisation. Här blir du som medarbetare en viktig del i vår gemensamma vision att skapa den bästa skolan för varje barn och elev.

S:t Jörgens skola är en nyrenoverad F-6 skola med ca. 300 elever belägen i centrala Helsingborg. Vår organisation bygger på en elevgrupp i varje årskurs som en grupp pedagoger har ett gemensamt ansvar för. Grunden i all vår verksamhet är barnens bästa i fokus. Vi har en gemensam värdegrund som vi synliggör i den dagliga verksamheten.

ARBETSUPPGIFTER
Vi på S:t Jörgensskolan söker nu en engagerad förskollärare som vill arbeta med våra elever i förskoleklassen.

Du kommer att vara en del av ett team som ser samarbete som en självklarhet och som tillsammans ser till att skapa en inspirerande och lärorik verksamhet både under skoldagen och under fritidshemstiden. Dessutom blir du en viktig del i skolans gemensamma arbete med att skapa nya och kreativa lärmiljöer för våra elever.

Hos oss får du möjligheten att vara med och utveckla verksamheten i förskoleklass.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har förskollärarexamen eller lärarexamen med behörighet att undervisa i förskoleklass. Du bör ha erfarenhet av arbete som förskollärare och då gärna i förskoleklass.

Vi förväntar oss att du är en person som vill och vågar ta egna initiativ. Du har vilja och ambition att ständigt utveckla verksamheten mot en inkluderande lärmiljö som fångar varje elev oavsett förutsättningar och intresse.

Du är en lagspelare med positiv syn på din omgivning och ett flexibelt och lösningsfokuserat arbetssätt. Du ser relationsbyggande som en viktig väg till framgång och du tror att alla människor kan utvecklas både kunskapsmässigt och socialt.

Du är väl förtrogen med styrdokumenten, ser IKT som en naturlig del i ditt arbete, har lätt för att bygga relationer och du sätter alltid barnens behov i första hand.

Sist men inte minst har du ett formativt arbetssätt och positiva höga förväntningar på elevernas förmågor.

ÖVRIGT
Om du blir erbjuden tjänst inom förskola och skola eller öppen fritidsverksamhet ska du uppvisa giltigt utdrag från polisens belastningsregister.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocess i Helsingborgs stad använder vi rekryteringsverktyget Visma Recruit. Därför ber vi dig att skicka in din ansökan via Visma Recruit genom att klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du till Visma Recruit 0771-10 10 29.

Dela detta jobb

Förskollärare till förskoleklass på S:t Jörgens skola

Helsingborgs Stad