skoljobb.se

logga

Förskollärare till förskoleklassen på Kvisthamraskolan

Regioner
Utgår

2021-12-02

Ansök nu

Förskollärare till förskoleklassen på Kvisthamraskolan

Norrtälje kommun växer snabbare än någonsin. Våra medarbetare är vår viktigaste resurs för att skapa en hållbar framtid och bästa möjliga vardagsliv för alla invånare. Sök till oss om du vill vara med och påverka!

Om tjänsten

Efter många år på skolan hos oss går nu vår ena förskollärare vidare till nya uppdrag inom grundsärskolan. Nu söker vi dig som tillsammans med vår andra förskollärare vill fortsätta att utveckla det viktiga arbetet i förskoleklasserna.  Att arbeta på Kvisthamraskolan är varierande, roligt och utvecklande och i förskoleklasserna arbetar du i ett team tillsammans med din förskollärarkollega och pedagoger från fritids. Vi tar ett gemensamt ansvar för elevernas kunskapsutveckling och för oss är det viktigt att vi har glädje i lärandet i en trygg och inspirerande miljö. Vi söker dig som har erfarenhet från att arbeta i förskoleklass och är utbildad förskollärare. Du har förmågan att möta varje elev med respekt och höga förväntningar. Du tycker att glädje i lärandet är viktigt och varierar undervisningen för att alla ska ges möjligheter att lyckas. Du är självständig, drivande och har en förmåga att samarbeta med kollegor, elever och föräldrar.

Arbetsbeskrivning

 På skolan arbetar en stabil, positiv och utvecklande personalgrupp. Lgr 11 anger målen för undervisningen och elevernas kunskaper, sociala och personliga utveckling. Du ska vara förtrogen med Lgr 11 vad gäller värdegrund och kunskapsuppdrag och har en god förmåga att dokumentera ditt arbete. Du ingår i ett arbetslag och driver tillsammans med dina kollegor övergripande frågor som är viktiga för verksamhetens fortsatta utveckling.

Kvalifikationer

 Vi söker dig med förskollärarexamen. Du får gärna ha erfarenhet från liknande uppdrag sedan tidigare. Som person är du glad, kreativ och flexibel. Du är stolt över ditt yrke och motiveras åt att få vara en del av barnens utveckling. Vi ser även att du är lyhörd med god samarbetsförmåga. Du är tydlig som ledare i klassrummet och har förmågan att entusiasmera eleverna i deras lärande. Resultat, digitalt, kollegialt och synligt lärande finns i fokus i Norrtälje, så vi vill att du ska ha en vilja att utveckla dessa sidor hos dig själv.

Om arbetsplatsen

Kvisthamraskolan är en skola med ca 360 elever och ca 50 medarbetare. Skolan ligger i centrala Norrtälje med ett stenkast från busstation och butiker. På Kvisthamraskolan sätter vi arbetsglädje och trygghet i fokus. Vi anser att de är avgörande som viktiga förutsättningar för hälsa, välbefinnande och trivsel. Därför är vårt värdegrundsarbete ett av våra mest prioriterade mål. På vår skola arbetar vi med att forma den bästa utbildningen, förbättra resultaten och värna om den goda och inspirerande arbetsplatsen med kunniga och duktiga medarbetare, med eleverna och med föräldrar i nära dialog som stöd.

Intervjuer sker löpande under ansökningstiden. 

Tillträde enligt överenskommelse

Publicerat:

2021-11-02

Sista ansökningsdag:

2021-12-02

Typ:

Pedagogiskt arbete

Tjänst:

Förskollärare

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Omfattning:

Heltid

Kontaktpersoner

Rektor Kvisthamraskolan

Eva Gauffin, eva.gauffin@norrtalje.se, 0176 71225

Biträdande Rektor

Susanne Johansson, susanne.johansson@norrtalje.se, 0176-284143

Facklig representant Lärarförbundet

Niklas Tärnholm, niklas.tarnholm@norrtalje.se, 0176-71312

Om Norrtälje kommun

Norrtälje är en trygg kommun med drygt 63 000 invånare som lever i en unik blandning av skärgård, levande landsbygd och småstadsliv. Närheten till Stockholm, Uppsala, Arlanda och Kapellskär gör att resten av världen alltid finns inom räckhåll. Ungefär 2 900 personer har Norrtälje kommun som arbetsgivare, där vi tillsammans arbetar efter tre värderingar; invånaren först, allas lika värde och höga förväntningar. Vi NPF-säkrar (neuropsykiatriska funktionsnedsättning) våra skolor och förskolor, utvecklar ett hållbart samhälle för alla och satsar på att vara en rökfri kommun att bo och arbeta i.

  • På vår webbplats kan du läsa om vår vision Global livsstil – lokalt liv. https://www.norrtalje.se/varvision

  • Norrtälje kommun är ett finskt förvaltningsområde och vi ser positivt på om du är finsktalande eller om du kan något av minoritetsspråken alternativt annat språk.

  • Ansökningshandlingar till denna tjänst är att betrakta som offentliga handlingar som vi kan komma att lämna ut på begäran.

  • Tänk på att din ansökan inte ska innehålla uppgifter kring hälsa, medborgarskap, sexuell läggning eller medlemskap i fackförening.

  • Vi har valt våra samarbetspartners i denna rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra försäljare av rekryteringstjänster.

Skapa en profilsida hos oss! På så sätt blir det enklare att söka våra tjänster. Länk till profilsida

Dela detta jobb

logga
Förskollärare till förskoleklassen på Kvisthamraskolan

Norrtälje kommun