skoljobb.se

Förskollärare till Frennarps förskola

Företag Halmstads kommun
Regioner
Kategorier
Utgår

2018-09-25

Ansök nu

Förskollärare till Frennarps förskola

Halmstad är en expansiv kommun där vi arbetar för att våra 100 000 kommuninvånare ska trivas och få ut mer av livet. Här finns möjligheterna för dig som vill ha ett meningsfullt arbete och bidra med engagemang och nytänkande. Tillsammans med 8000 kollegor är du med och bygger hemstaden, kunskapsstaden och upplevelsestaden. Läs mer om oss https://www.halmstad.se/intro

Barn och ungdomsförvaltningen arbetar med cirka 14 300 barns och elevers lärande och utveckling. Vi är kommunens största förvaltning med cirka 2 600 anställda som tillsammans verkar inom förskola, grundskola, skolbarnsomsorg, kulturskola, grundsär, teknikskola och vårt resurscentrum Kärnhuset.

Frennarps förskola ligger naturskönt vid Frennarpsskogen. Förskolan består av tre byggnader med sex avdelningar, varav två av avdelningarna är avdelningar för de yngre barnen.

ARBETSUPPGIFTER
Frennarps förskola präglas av ett tillåtande klimat där barnen utmanas i leken. Pedagogerna lägger stor vikt vid att utveckla och förnya lärmiljöerna, och barn och pedagoger utforskar och lär tillsammans i olika sammanhang. Arbetslagen har schemalagd reflektionstid varannan vecka och använder sig av GPP (gemensam pedagogisk planering) och reflektionsprotokoll.

I arbetet utgår pedagogerna från värdeord som är grunden för vår verksamhet; Välkomnande, Lyssnande, Tillsammans, Lustfyllt Lärande och Kreativitet.

KVALIFIKATIONER
Förskollärarexamen eller annan lärarexamen med behörighet att undervisa i förskolan.

ÖVRIGT
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Halmstads kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Barn- och ungdomsförvaltningen värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande som bidrar till detta.

Om du erbjuds anställning inom barn- och ungdomsförvaltningen är du skyldig att visa upp ett utdrag ur belastningsregistret.

Tjänsten tillsätts under förutsättning att den inte tas i anspråk av övertalig personal.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Varmt välkommen med din ansökan!

Dela detta jobb

Förskollärare till Frennarps förskola

Halmstads kommun