skoljobb.se

logo

Förskollärare till Gislaveds förskoleområde 2

Ansök nu

Förskollärare till Gislaveds förskoleområde 2

Barn- och utbildningsförvaltningen, Förskola, Gislaved förskoleområde 2

Välkommen till oss i Gislaveds kommun. Här får du möjlighet att göra en insats för våra invånare på olika sätt. Vårt uppdrag handlar om att bygga vårt samhälle och vi välkomnar dig att forma det tillsammans med oss. Vi erbjuder: En modig arbetsgivare - goda utvecklingsmöjligheter - förutsättningar för att du ska må bra.

Beskrivning

Som medarbetare i Gislaveds kommun är du medskapare på din arbetsplats. Du ges möjlighet och förväntas att bidra till verksamhetens utveckling genom din kunskap och erfarenhet. Hos oss är respekt för olikheter och alla människors lika värde grundläggande.

Gislaveds förskoleområde 2 består av tre förskolor som är belägna i Gisleområdet. Parkgårdens förskola består av 6 avdelningar, Rönnens förskola består av 2 avdelningar och Gisle förskola består av 2 avdelningar.

På våra förskolor lägger vi stor vikt vid att skapa trygga relationer, vilket vi tror vi är avgörande för att nå goda resultat. Vi har höga ambitioner för varje barns lärande och utveckling, hos oss ska alla barn få leka och lära samt utvecklas utifrån sina egna förutsättningar.

Tillsammans utvecklar vi förskolor med en levande social gemenskap som ger trygghet samt vilja och lust att lära. Vår målsättning är att ge alla barnen kunskaper som rustar dem för livet.

Arbetsuppgifter

Som förskollärare hos oss arbetar du med att leda målstyrda processer som syftar till barnens utveckling, lärande och välbefinnande. Du omsätter förskolans styrdokument genom att planera, genomföra, följa upp, utvärdera och utveckla undervisningen. Tillsammans med övriga arbetslaget arbetar du för att förhållningssätt och miljö på bästa sätt stimulerar och utmanar barnens utveckling och lägger grunden för ett livslångt lärande.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad förskollärare, med förmåga att skapa goda relationer med dem du möter på din arbetsplats. Du är idérik och har lätt för att samarbeta samtidigt som du, när det krävs, är självgående och kan fatta beslut på egen hand, ta initiativ och kommer med förslag till förbättringar. Vi söker dig med ett positivt förhållningssätt där du lyssnar in barnens tankar och åsikter i ditt arbete.

Ditt medarbetarskap är djupt förknippat med din förmåga att samarbeta och delta i din och verksamhetens utveckling. Hos oss innebär det att du har ett gott samarbete med chef och kollegor, både på den egna arbetsplatsen och i övriga kommunkoncernen. Du bemöter alla med hög servicenivå, vänlighet och hög kvalitet genom kund- och servicefokus. Du tar ansvar för att göra dig delaktig i verksamhetsfrågor och är lösningsorienterad. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och att din syn på medarbetarskap överensstämmer med vår.

Vi tillämpar registerkontroll (utdrag ur belastningsregistret) som en form av lämplighetsprövning för alla som erbjuds anställning i verksamheter där man har en direkt och regelbunden kontakt med barn och ungdomar.

Vill du vara en del av vår framgång? Välkommen med din ansökan! 

I Gislaveds kommun är heltid en rättighet och därför annonseras lediga tjänster* på heltid. När verksamheten kan tillgodose deltid är det givetvis en möjlighet. *tjänster som är kortare än 3 månader samt vissa befattningar kan undantas. Inför rekryteringsarbetet har Gislaveds kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

 

Dela detta jobb

logo
Förskollärare till Gislaveds förskoleområde 2

Gislaveds kommun - Barn- och utbildningsförvaltningen