skoljobb.se

Gnosjö, kommunen med Gnosjöandans mångfald, närhet, samhörighet, delaktighet och samverkan – livskvalitet för alla.

Gnosjö kommun är beläget i Jönköpings län där Gislaved, Värnamo och Vaggeryd är närmaste kommungrannar. Vi bildar tillsammans det så kallade GGVV-området och här finns en expansiv småföretagaranda som är unik i Sverige. Gnosjö kommun är den största arbetsgivaren i kommunen med ca 900 anställda. Vi satsar medvetet på friskvård för all personal och har bl a friskvårdsbidrag för våra anställda. Som arbetsgivare har vi bland de lägsta ohälsotalen i Sverige.

Gnosjö Kommun har förskolor i Gnosjö, Hillerstorp, Kulltorp, Marieholm, Nissafors och Åsenhöga med ungefär 500 inskrivna barn och ett drygt hundratal medarbetare. Vi arbetar utifrån Lpfö 98/16 och efter de unika förutsättningar som finns vid varje förskola och avdelning.

Vi söker nu medarbetare till förskolorna Bokskogen, Solrosen och Åviken.

ARBETSUPPGIFTER
Vi söker dig som är inspirerad och vill vara med och bidra till det dagliga arbetet och utvecklingen på någon av våra förskolor. Du är engagerad och utgår från barnens förutsättningar när du tänker kring förskolemiljön och förskolans verksamhet.

Som förskollärare har du det pedagogiska ansvaret för verksamheten på förskolan tillsammans med arbetslaget. Arbetet bedrivs utifrån förskolan läroplan, Lpfö 98/16 där barnens behov och inflytande är grunden.

Vi ser nya möjligheter varje dag och vill arbeta för att barnen ska få vara med om spännande upplevelser i vardagen. Verksamheten ska formas utifrån ett entreprenöriellt förhållningssätt så att den ger möjlighet till kreativitet och utforskande.

Vi söker dig som medvetet arbetar med barnet i centrum och samtidigt driver förskolans arbete framåt.

KVALIFIKATIONER
Vi ser att du har förskollärarexamen och/eller förskollärarlegitimation.
Vi ser det som positivt om du har med dig sådan utbildning eller erfarenhet som främjar barnens utveckling och lärande, Vi ställer inga krav på dokumenterad erfarenhet av arbete i förskola eller annat pedagogiskt arbete men ser givetvis detta som något positivt.
Vi ställer stora krav på din mognad och personliga lämplighet då vi jobbar med barn och att skapa möjlighet för barns trygghet och utveckling.

ÖVRIGT
Vi kommer under ansökningsperioden löpande att arbeta med urval och intervjuer för att kunna fatta våra beslut så snart som möjligt efter sista ansökningsdag och ser därför gärna att du söker så tidigt som möjligt.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Gnosjö kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka din ansökan via vårt rekryteringsverktyg "Offentliga jobb". Ansök direkt via länken i annonsen.

Välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har Gnosjö kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Förskollärare till Gnosjö Kommun

Företag Gnosjö kommun
Regioner
Kategorier
Utgår

2018-08-21

Ansök nu

Dela detta jobb