skoljobb.se

Förskollärare till Grebbestad

Företag Tanums kommun
Regioner
Kategorier
Utgår

2019-11-14

Ansök nu

Förskollärare till Grebbestad

Grebbestads förskolors vision

Våra förskolor ska utmärkas av lärandemiljöer som är lockande och utforskande. Där är digitala verktyg självklara inslag och barnen ska ha inflytande kring när och hur dessa används. Hos oss ska alla barn få erfara teknik från tidig ålder och med hjälp av denna inhämta kunskap och upplevelser under mottot att: "Barn ska vara producenter och inte konsumenter."

 

Är du den vi söker?
Nu söker vi förskollärare till förskolorna i Grebbestad!

Vi lägger stor vikt vid vårt värdegrundsarbete och det utgör verksamhetens kärna. Naturvetenskap och teknik, samt språk och kommunikation är också områden som vi arbetar mycket med. I Grebbestad är digitalisering etablerad i förskolorna och vi har Ikt-pedagoger som uppdaterar verksamheterna. Hos oss står barnen i självklart fokus och vi har stor tilltro till barns förmågor och kompetens. Vi tror att barn lär som allra bäst i samspel och interaktion med andra och genom att hålla oss ajour med aktuell forskning skapar vi lärmiljöer där lek, lust, delaktighet och kreativitet står i centrum.

Som förskollärare hos oss får du goda möjligheter att utvecklas i din yrkesroll. Du får också förmånen att arbeta tillsammans med engagerade, kunniga och positiva pedagoger, som hängivet verkar för att hela tiden utveckla förskolans kvalité. Vi värdesätter trygghet, glädje och laganda! Men vi vill också ta till vara på dina kvalitéer! Vi ser fram emot att få höra från dig!

Vi söker dig som: 
- är utbildad förskollärare 
- vill vara med och utveckla vår förskola
- har god kännedom om våra styrdokument och kan omsätta dem i praktiken
- främjar glädje, lust och kreativitet

Vi erbjuder dig:
- Reflektionstid
- Lärsamtal, kompetensutbildning
- Ipad som dokumentationsverktyg
- Vid behov samarbete med barnhälsoteam
- Pedagogiska luncher
- Friskvårdssubvention

Varaktighet och omfattning:
Tillsvidare, 100%. Tillträde snarast eller enligt överenskommelse.

Information och upplysningar om uppdrag och verksamhet ges av
Rektor för förskolorna i Grebbestad; Annelie Hasselgren, tel 0525-184 70
Fackliga representanter nås via kundcenter, 0525-180 00

Ansökan
Välkommen med din ansökan via länken senast 14 november 2019.
Tjänsten tillsätts under förutsättning att erforderliga beslut fattas.
Urval och intervjuer sker löpande under ansökningstiden.

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv. Uppgifterna behandlas och sparas enligt dataskyddsförordningen (GDPR). Ange inga referenser i din ansökan. Vi frågar efter referenser senare i processen. 

Arbetsgivaren Tanums kommun
Kommunens värdeord - förtroende, ansvar, respekt och omtanke - beskriver vårt förhållningssätt och syftar till att skapa kvalitet i varje möte. Vi bedriver ett aktivt hälsofrämjande arbete med målsättningen att vara en attraktiv arbetsgivare och en hälsofrämjande organisation. Som medarbetare erbjuds du friskvårdsbidrag, personalstödsprogram och hälsofrämjande aktiviteter av olika slag.

Dela detta jobb

Förskollärare till Grebbestad

Tanums kommun