skoljobb.se

Förskollärare till Grebbestad, Rabbalshede och Backa - Barn och utbildningsförvaltningen

Företag Tanums kommun
Regioner
Kategorier
Utgår

2019-01-27

Ansök nu

Förskollärare till Grebbestad, Rabbalshede och Backa - Barn och utbildningsförvaltningen

Är du den vi söker?

Vi expanderar verksamheten och söker personal till förskolorna i Grebbestad, Bullaren och Rabbalshede - är det du som är vår nya kollega?

Hos oss står barnen i självklart fokus och vi har stor tilltro till barns förmågor och kompetens. Vår grundtanke är, att hos oss skall alla barn bli sitt bästa jag! Vi tror att barn lär som allra bäst i samspel och interaktion med andra och tillsammans med barnen reflekterar vi kring och dokumenterar deras lärande i Pluttra. Vi har ambitionen att alla våra förskolor skall vara självklart tecknande miljöer och vi är väldigt stolta över vårt arbete för att främja barns språk- och skriftspråksutveckling. Naturvetenskap, teknik och matematik, liksom värdegrundsarbete bereds också stort utrymme.

Som förskollärare hos oss får du goda möjligheter att utvecklas i din yrkesroll. Du får också förmånen att arbeta tillsammans i ett lag med engagerade och kunniga pedagoger, som hängivet verkar för att hela tiden utveckla förskolans kvalité. Vi ligger väl framme i att bli digitaliserade förskolor – alla som arbetar hos oss har en egen iPad, vi har projektorer på alla avdelningar och vi satsar på kompetenshöjning inom området mm.

Tycker du att det är en självklarhet att förskolans lärmiljö och ditt förhållningsätt, inbjuder barn till att utforska, reflektera, leka och vara kreativa?

Har du lätt för att samarbeta och bygga upp förtroendefulla relationer med barn, vårdnadshavare och kollegor? Skriv då några rader till oss och berätta om dig själv, hur du ser på förskoleverksamhet och på barns lärande etc. Vi ser verkligen fram emot att få höra från dig!

Vi söker dig som

  • är utbildad förskollärare, barnskötare eller har annan pedagogisk utbildning, tex socialpedagog

  • vill vara med och utveckla våra förskolor

  • har ett förhållningssätt som främjar glädje, lust och kreativitet
     

Varaktighet och omfattning: 
Tillsvidare, 100%. Tillträde efter överenskommelse 2019.

Information och upplysningar om uppdrag och verksamhet lämnas av  
Förskolechef i Tanumshede samt tf i Grebbestad: Margareta Kostovska, tel 0525-18328
Rektor samt tf förskolechef i Backa: Agneta Blomqvist, tel 0525-18051
Förskolechef i Rabbalshede samt tf i Grebbestad: Catrine Adlersson, tel 0525-18226
Förskolechef i Hamburgsund samt tf i Grebbestad: Monica Rosenhoff, tel 0525-18403
Fackliga representanter nås via kommunens växel, 0525-180 00

Ansökan
Välkommen med din ansökan via länken senast 27 januari 2019. 

Urval kommer att göras fortlöpande under ansökningsperioden.
 
Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv. Uppgifterna behandlas och sparas enligt dataskyddsförordningen (GDPR). Ange inga referenser i din ansökan. Vi frågar efter referenser senare i processen.

Arbetsgivaren Tanums kommun
Kommunens värdeord - förtroende, ansvar, respekt och omtanke - beskriver vårt förhållningssätt och syftar till att skapa kvalitet i varje möte. Vi bedriver ett aktivt hälsofrämjande arbete med målsättningen att vara en attraktiv arbetsgivare och en hälsofrämjande organisation. Som medarbetare erbjuds du friskvårdsbidrag, personalstödsprogram och hälsofrämjande aktiviteter av olika slag.

Kontaktinfo:Margareta Kostovska
Förskolechef
(+46) 0525 - 18328

Dela detta jobb

Förskollärare till Grebbestad, Rabbalshede och Backa - Barn och utbildningsförvaltningen

Tanums kommun