skoljobb.se

logga

Förskollärare till Hallsta östra förskoleområde

Ansök nu

Förskollärare till Hallsta östra förskoleområde

Norrtälje kommun växer snabbare än någonsin. Våra medarbetare är vår viktigaste resurs för att skapa en hållbar framtid och bästa möjliga vardagsliv för alla invånare. Sök till oss om du vill vara med och påverka!

Om tjänsten

Nu har du möjlighet att vara med och utveckla Gottsta förskola i Hallsta östra förskoleområde tillsammans med dina kollegor!
Slåttergubben, Gottsta och Herrängs förskola tillhör Hallsta östra förskoleområde.

Arbetsbeskrivning

Du är ansvarig för att planera, reflektera, analysera, utveckla och bedriva undervisning utifrån Lpfö18 på din avdelning men också driva det pedagogiska arbetet framåt tillsammans med dina kolleger för hela förskolan.
Vi arbetar med växelverkan ute/inne och det innebär att vi bedriver utbildning och undervisning i mindre grupper i nära anslutning till skogen och stora delar av dagen spenderas utomhus.

Kvalifikationer

Legitimerad förskollärare.

Du bör vara väl insatt i förskolans nya Läroplan.
Om du har någon form av utbildning eller erfarenhet av utomhuspedagogik är det meriterande.
Det är även meriterande om du har erfarenhet och kunskap kring arbetet med digitala verktyg i förskolan och det innefattar även lärplattformen Unikum. Erfarenhet av systematiskt kvalitetsarbete är också en fördel.

Som person ser du samarbete som en framgångsfaktor men har även förmåga att arbeta självständigt.
Du är kreativ, målinriktad, lösningsfokuserad och innovativ.
Du är glad i sinnet och har en positiv grundinställning och ser hellre möjligheter än hinder.

Om arbetsplatsen

Alla våra förskolor ligger nära natur och skog. Vi har kreativa förskolegårdar och stora förutsättningar för växelverkan ute/inne.

Hos oss går leken och lärande hand i hand. Vi lägger stort fokus på trygghet och självtillit. Vi arbetar aktivt med vårt pedagogiska århjul genom att synliggöra, fördjupa vår kunkap och analysera våra olika områden i läroplanen med våra "ämnes glasögon" på.
Vi utgår och arbetar aktivt med Norrtälje kommuns värdegrund:

• Invånaren först
• Höga förväntningar
• Allas lika värde

När du arbetar hos oss måste du ha förståelse för, och stå bakom, dessa värderingar. Det gäller gentemot både barn, vårdnadshavare och kollegor. Förskolan ska vara "rolig, trygg och lärorik för alla som deltar" det är vår grundsyn. Det gäller för både barn och medarbetare som finns hos oss.

Anställningsform Visstid from 211015-230228. Heltid 40timmar/vecka.

Urvalsarbete och intervjuer sker löpande under annonseringstiden.

Publicerat:

2021-09-09

Sista ansökningsdag:

2021-09-23

Typ:

Pedagogiskt arbete

Tjänst:

Förskollärare

Anställningsform:

Tidsbegränsad anställning

Ort:

Norrtälje

Omfattning:

Heltid

Kontaktpersoner

rektor

Petra Sehlin, petra.sehlin@norrtalje.se, 0175-25715

Lärarförbundet

Anna-Lena Östling, anna-lena.ostling@norrtalje.se

Om Norrtälje kommun

Norrtälje är en trygg kommun med drygt 63 000 invånare som lever i en unik blandning av skärgård, levande landsbygd och småstadsliv. Närheten till Stockholm, Uppsala, Arlanda och Kapellskär gör att resten av världen alltid finns inom räckhåll. Ungefär 2 900 personer har Norrtälje kommun som arbetsgivare, där vi tillsammans arbetar efter tre värderingar; invånaren först, allas lika värde och höga förväntningar. Vi NPF-säkrar (neuropsykiatriska funktionsnedsättning) våra skolor och förskolor, utvecklar ett hållbart samhälle för alla och satsar på att vara en rökfri kommun att bo och arbeta i.

  • På vår webbplats kan du läsa om vår vision Global livsstil – lokalt liv. https://www.norrtalje.se/varvision

  • Norrtälje kommun är ett finskt förvaltningsområde och vi ser positivt på om du är finsktalande eller om du kan något av minoritetsspråken alternativt annat språk.

  • Ansökningshandlingar till denna tjänst är att betrakta som offentliga handlingar som vi kan komma att lämna ut på begäran.

  • Tänk på att din ansökan inte ska innehålla uppgifter kring hälsa, medborgarskap, sexuell läggning eller medlemskap i fackförening.

  • Vi har valt våra samarbetspartners i denna rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra försäljare av rekryteringstjänster.

 

Dela detta jobb

logga
Förskollärare till Hallsta östra förskoleområde

Norrtälje kommun - Barn- och utbildningskontoret