skoljobb.se

Förskollärare till Harnäs förskola

Regioner
Kategorier
Utgår

2021-04-30

Ansök nu

Förskollärare till Harnäs förskola

Harnäs förskola
Belägen i byn Harnäs och har skogen inpå knuten.
Förskolan har plats för 36 barn i åldrarna 1-5 år och består av två avdelningar, Vitsippan och Blåsippan.

På Harnäs förskola vill vi att utforskande och lärande ska gå hand i hand. Vistelsen på förskolan ska vara trygg, lärorik och rolig och ska lägga grunden till ett livslångt lärande. Vi erbjuder en förskola där allas lika värde står i fokus. Vi skapar en trygg miljö som är föränderlig och utgår från varje barns behov och utveckling.

Arbetsuppgifter
Du kommer att arbeta i team med förskollärare och barnskötare och vid behov specialpedagog samt resurs- och talpedagog. Du ska tillsammans i arbetslaget arbeta för att varje barn ska utvecklas så långt som möjligt i förhållande till målen i läroplanen, Lpfö18.

Arbetslagen har gemensam planeringstid varje vecka. Förskollärare och barnskötare har även egen planeringstid varje vecka.

Även andra arbetsuppgifter kan förekomma och arbetets innehåll och förutsättningar kan komma och att förändras över tiden.

Kvalifikationer
Du är legitimerad förskollärare eller är i slutet av din utbildning till förskollärare.

Låter det här som en tjänst för dig, är du varmt välkommen med din ansökan! 

Personliga egenskaper
Det är viktigt att du är en trygg person med ett förhållningssätt som stämmer överens med förskolans värdegrund. Du ska ha en positiv livssyn men framför allt ska du var en person som känner glädje, lust och nyfikenhet inför detta uppdrag och de utmaningar som detta yrke innebär. I ditt arbetssätt har du en tydlig struktur och du är flexibel och ser möjligheter. Du har lätt för att samarbeta med kollegor, vårdnadshavare och andra aktörer. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vi erbjuder
Vi vill erbjuda dig en trevlig arbetsplats med fokus på arbetsmiljön för dig och dina medarbetare, vilket även innebär rökfri arbetstid. Eftersom vi tror på dialog i vår kommun erbjuder vi dessutom en dialogutbildning till alla nya tillsvidareanställda. Vi vill ha frisk och aktiv personal och vi hoppas att vårt friskvårdsbidrag bidrar till detta samt vår personalförening, Smeden. Att åka kollektivt är bra för miljön och därför kan du som medarbetare få köpa busskort till rabatterat pris, tillsammans kan vi göra skillnad. Att förvalta det vi värna om ser vi som självklart och vi är stolta över vårt finska förvaltningsområde där du som finsktalande får mer än gärna stärka upp med din kunskap. Vi erbjuder dig en arbetsgivare som tror på sina medarbetare.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all kontakt med annonsörer och bemanningsföretag i rekryteringsprocessen.
Läs mer om oss på smedjebacken.se och hur vi hantera dina personuppgifter enligt GDPR.
All rekrytering sker digitalt och via vår externa länk till rekryteringssystemet Webcruiter.
Vid problem av registerting av CV var god kontakta Webcruiter support

Dela detta jobb

Förskollärare till Harnäs förskola

Smedjebackens kommun