skoljobb.se

Vi söker ny medarbetare till Hogane förskola

Vår helhetsidé är att varje barn ska ges förutsättning att kunna bli sitt bästa jag. Vi har natur och hälsa som profil och använder vår fantastiska pedagogiska utemiljö dagligen. Kost och rörelse är viktiga inslag i vår verksamhet och vi har ett nära samarbete mellan köket och den pedagogiska verksamheten. Förskolan har en egen kokerska som tillagar maten från grunden och det läggs stor vikt vid ekologisk och säsongsanpassad matlagning. 
Förhållningssätt, bemötande och allas lika värde är ytterligare ett viktigt inslag som sorterar under profilen.

Som förskollärare hos oss får du få goda möjligheter att utvecklas i din yrkesroll. Du får också förmånen att arbeta tillsammans med engagerade och kunniga pedagoger, som hängivet verkar för att hela tiden utveckla förskolans kvalité. Vi värdesätter förstås pedagogisk skicklighet, men också trygghet, glädje och laganda.
Skriv några rader till oss och berätta om dig själv, hur du ser på förskoleverksamhet och på barns lärande. Vi ser fram emot att höra från dig!

Vi söker dig som

  • är legitimerad förskollärare

  • vill vara med och utveckla våra förskolor

  • främjar glädje, lust och kreativitet

  • har barnen i fokus

  • har en stark tilltro till barnens förmågor och kompetens

Varaktighet och omfattning
Tillsvidareanställning 100% med tillträde inför vårterminen 2019.
Tjänsten tillsätts under förutsättning att erforderliga beslut fattas.

Information och upplysningar om uppdrag och verksamhet ges av
Förskolechef Monica Rosenhoff, 0525-184 03
Fackliga representanter nås via kundcenter, 0525-180 00

Ansökan
Välkommen med din ansökan via länken senast 24 oktober 2018.

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv. Uppgifterna behandlas och sparas enligt dataskyddsförordningen (GDPR). Ange inga referenser i din ansökan. Vi frågar efter referenser senare i processen.

Arbetsgivaren Tanums kommun
Kommunens värdeord - förtroende, ansvar, respekt och omtanke - beskriver vårt förhållningssätt och syftar till att skapa kvalitet i varje möte. Vi bedriver ett aktivt hälsofrämjande arbete med målsättningen att vara en attraktiv arbetsgivare och en hälsofrämjande organisation. Som medarbetare erbjuds du friskvårdsbidrag, personalstödsprogram och hälsofrämjande aktiviteter av olika slag.
Kontaktinfo:Monica Rosenhoff
Förskolechef(+46) 0525 - 18403

Förskollärare till Hogane förskola - Barn och utbildningsförvaltningen

Företag Tanums kommun
Regioner
Kategorier
Utgår

2018-10-24

Ansök nu

Dela detta jobb