skoljobb.se

Förskollärare till Högåsens förskola i Landvetter

Företag Härryda kommun
Regioner
Kategorier
Utgår

2018-10-22

Ansök nu

Förskollärare till Högåsens förskola i Landvetter

Välkommen till Härryda kommun, en arbetsplats där vi tror att olikheter berikar oss och höjer kvalitén. Vi ser oss som en serviceorganisation med myndighetsansvar och letar efter dig som vill vara delaktig, engagerad och ta eget ansvar. Vi levererar service med kompetens och kvalitet i en kommun som rymmer många spännande projekt och goda kollegor. Härryda kommun ligger mellan Göteborg och Borås med Landvetter flygplats mitt i kommunen.

Högåsens förskola ligger i Landvetter med skogen som granne samt med en spännande gård som lockar till lek och upptäckarglädje. Förskolan består av tre avdelningar för barn mellan 1-5 år, där de olika avdelningarna samarbetar mycket med varandra.

ARBETSUPPGIFTER
Hos oss är varje dag en viktig dag för barnen, där vi vill ge dem bästa möjliga förutsättningar för att utvecklas, lära och må bra i framtiden. Utifrån Sven Perssons forskning om ”relationell pedagogik” arbetar pedagogerna för att skapa goda relationer med barnen, gott kamratskap och för barnens möjlighet till inflytande över det egna lärandet.
Goda möten med varandra, med material och miljöer ute och inne ingår i detta arbete. Allt detta vilar på den kommungemensamma helhetsidén ”Rötter och Vingar”.

En stor del av arbetet sker utomhus på gården samt i vårt närområde – skogen.
Ett pågående arbete med barnens lärandemiljöer, både inom- och utomhus är en av uppgifterna som du kommer att få vara med och utveckla tillsammans med oss.

I ditt arbete hos oss får du tillgång till multimedia verktyg, såsom läsplattor, datorer och annan teknisk utrustning. Du får arbetskläder för utevistelse, friskvårdsersättning samt pedagogiska måltider. Härryda kommun arbetar löpande med kompetensutveckling för pedagoger i verksamheten.

KVALIFIKATIONER
Du som söker är
• en uppdragsmedveten förskollärare som tillsammans med oss vill uppleva vardagsäventyr, glädje och utveckling
• kreativ, lyhörd och kan fånga vardagen som lärandetillfälle
• är flexibel, ser möjligheter och har god samarbetsförmåga

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

ÖVRIGT
Rekryteringsarbetet börjar i takt med att ansökningarna kommer in.

Vi ser gärna att du söker tjänsten via Offentliga jobb. Om du önskar skicka din ansökan med brev tar vi emot den på adress:
Härryda kommun, Personalfunktionen, 435 80 Mölnlycke
Kom ihåg att ange referensnumret på den tjänst du söker.

Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser. Härryda kommun har upphandlade avtal.

Dela detta jobb

Förskollärare till Högåsens förskola i Landvetter

Härryda kommun