skoljobb.se

Förskollärare till Husensjö Förskola

Regioner
Kategorier
Utgår

2019-04-30

Ansök nu

Förskollärare till Husensjö Förskola

Du vill något. Det vill vi med! Hos oss går vi från vilja till handling så här har du alla förutsättningar att påverka och få saker gjorda. Vi lyssnar, hjälps åt och jobbar för att dra åt samma håll. Här finns möjligheterna för dig som vill skapa, bygga, förändra, uppleva och utvecklas. Helsingborg är staden för dig som vill något.

Helsingborgs stads skolor är en resursstark och värdestyrd organisation. Här blir du som medarbetare en viktig del i vår gemensamma vision att skapa den bästa skolan för varje barn och elev.

På Husensjö förskola bygger pedagogernas arbete på ett stort engagemang.
Utemiljön är tilltalande och närområdet är i det närmaste bilfritt. Inom gångavstånd finns bland annat Fredriksdals friluftsmuseum, Jordbodalen och Filborna stadspark.

ARBETSUPPGIFTER
Vi behöver dig som vill vara en del i utvecklingen av vår förskola!
På Husensjö förskola är vi i en spännande utvecklingsfas där vi precis gjort om vår organisation. Här kan du vara med från början och bygga upp något nytt.

Förskolans arbete genomsyras av arbetsglädje och viljan att lyfta varandra. Det kollegiala lärandet är en självklar del där vi skapar kunskap tillsammans och du blir en viktig pusselbit i ett team med nyfikna pedagoger.

På vår förskola har vi tillit till barnens förmåga och ser barnen som kompetenta med ett stort inflytande över sin vardag där vi utgår från och tar tillvara på deras erfarenhet och intressen.

Vi reflekterar kring förskolans lärmiljöer och dokumentation, reflektion, utvärdering, analys ska ingå som en naturlig del i utvecklingen av utbildningen. Alla kan om man ges rätt förutsättningar.

Som förskollärare hos oss får du möjligheten att driva det pedagogiska arbetet under goda förutsättningar för planering och reflektion.

För den som vill och har rätt kompetens finns det möjlighet att ta ett extra ansvar för drift och utvecklingsfrågor.

Hos oss får man lov att prova nytt! Vill du vara med?

KVALIFIKATIONER
Vi behöver dig som:
• Har förskollärarlegitimation.
• Möter barn och föräldrar med glädje och engagemang.
• Ser möjligheter och har barnets perspektiv i fokus.
• Har god förmåga att samspela i ett arbetslag och tror på kollegialt lärande.
• Driver utveckling och har kunskaper i dokumentation, digitala verktyg och systematiskt kvalitetsarbete.
• Har kunskap och erfarenhet om våra styrdokument.

Vi ser fram emot att få träffa dig på en intervju. Välkommen in med din ansökan!


ÖVRIGT
I Helsingborgs stad gillar vi olika. Vi strävar efter att våra medarbetare ska spegla våra invånare och värnar om det värde som jämn könsfördelning samt mångfald tillför våra verksamheter.

Tjänsten tillsätts under förutsättning att tjänsten inte behöver tas i anspråk för redan tillsvidareanställda medarbetare.

Om du blir erbjuden tjänst inom förskola och skola eller öppen fritidsverksamhet ska du uppvisa giltigt utdrag från polisens belastningsregister.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocess i Helsingborgs stad använder vi rekryteringsverktyget Visma Recruit. Därför ber vi dig att skicka in din ansökan via Visma Recruit genom att klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du till Visma Recruit 0771-693 693.

Då vi inför denna rekrytering redan tagit ställning till de rekryteringskanaler vi önskar använda undanber vi oss vänligen men bestämt att bli kontaktade för ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.

#LI-SFF

Dela detta jobb

Förskollärare till Husensjö Förskola

Helsingborgs Stad