skoljobb.se

Förskollärare till Kajutans förskola

Regioner
Kategorier
Utgår

2020-08-06

Ansök nu

Förskollärare till Kajutans förskola

Om arbetsplatsen

Halmstad är en expansiv kommun där vi arbetar för att våra 100 000 kommuninvånare ska trivas och få ut mer av livet. Här finns möjligheterna för dig som vill ha ett meningsfullt arbete och bidra med engagemang och nytänkande. Tillsammans med 8000 kollegor är du med och bygger hemstaden, kunskapsstaden och upplevelsestaden. Läs mer om oss https://www.halmstad.se/intro Barn och ungdomsförvaltningen arbetar med cirka 15 000 barns och elevers lärande och utveckling. Vi är kommunens största förvaltning med cirka 3 000 anställda som tillsammans verkar inom förskola, grundskola, fritidshem, kulturskola, grundsärskola, teknikskolan KomTek och vårt resurscentrum Kärnhuset. Kajutans förskola ligger i stadsdelen söder i Halmstad och är belägen nära både , skogen, havet och centrum. På förskolan kommer det till hösten att finnas två hemvister där man ska arbeta i åldershomogena grupper. Förskolan har plats för 5456 barn. Kajutans förskola har eget tillagningskök med egen kock där maten tillagas varje dag.

Arbetsuppgifter

Vi söker en förskollärare till Kajutans förskola. Till hösten kommer vi att vara indelade i två arbetslag där ett arbetslag har det övergripande ansvaret för de äldre barnen och ett som har det övergripande ansvaret för de yngre barnen. Arbetslagen kommer sedan att vara indelade i par under delar av dagen där varje par har huvudansvar för en mindre grupp barn. Du kommer att befinna dig i flera olika sammanhang där du förväntas bidra till förskolas utveckling och måluppfyllelse, i paret, i arbetslaget och på hela enheten. På Kajutans förskola kommer vi att arbeta projektinriktat. I projektet utgår vi ifrån barnens intressen och erfarenheter för att ge barnen möjlighet att utvecklas mot målen i våra styrdokument. På enheten utmanar vi varandra kring pedagogiska frågeställningar/ ställningstaganden och ser det som en god grund för fortsatt utveckling både som individ och grupp.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad förskollärare. Du är en aktiv pedagog som i ett nära samarbete med övriga medarbetare på enheten driver och säkerställer en förskola med hög kvalitet. Du är drivande i att aktualisera läroplanens mål och intentioner. Ditt deltagande i barnens aktiviteter definieras av att du är medupptäckare och medupplevare, utifrån det analyserar du och skapar förutsättningar för fortsatt progression i både den fysiska och psykiska lärmiljön. Ditt ledarskap som förskollärare innebär att du ansvarar för det pedagogiska innehållet i undervisningen och för att det målinriktade arbetet främjar barns lärande och utveckling. Stor vikt läggs vi personlig lämplighet.

Fakta om tjänsten

Anställningsform
Tillsvidareanställning
Omfattning
Heltid
Tillträde
Tillträde enligt överenskommelse.
Publicerad
2020-06-10
Ansök senast
2020-08-06

Upplysningar

  • Linda Magnusson, Rektor
    Telefon: 0720-84 31 92
  • Lärarförbundet
    Telefon: 035–137997

Ansökan

Referensnummer
C39606 - 2020

Dela detta jobb

Förskollärare till Kajutans förskola

Halmstads kommun Barn- och ungdomsförvaltning