skoljobb.se

Förskollärare till Kattarps förskola

Regioner
Kategorier
Utgår

2019-04-22

Ansök nu

Förskollärare till Kattarps förskola

Du vill något. Det vill vi med! Hos oss går vi från vilja till handling så här har du alla förutsättningar att påverka och få saker gjorda. Vi lyssnar, hjälps åt och jobbar för att dra åt samma håll. Här finns möjligheterna för dig som vill skapa, bygga, förändra, uppleva och utvecklas. Helsingborg är staden för dig som vill något.

Helsingborgs stads skolor är en resursstark och värdestyrd organisation. Här blir du som medarbetare en viktig del i vår gemensamma vision att skapa den bästa skolan för varje barn och elev.

Kattarps förskola tillhör landsbygdsområdet norr om Helsingborg. Förskolan ligger centralt i Kattarp och det finns goda kommunikationer att tillgå med både tåg och buss. Förskolan består av fyra avdelningar i åldrarna 1-5 år. Vi utnyttjar dagligen närheten till naturen. I ständig rörelse och nära till skratt och lek, det är kännetecken för Kattarp. Vi är en liten enhet där ständig rörelse och utveckling är en naturlig del i vardagen.

ARBETSUPPGIFTER
Kattarps förskola söker en engagerad förskollärare 75-100% tillsvidare som vill vara med och utveckla förskolan tillsammans med dina kollegor!

Tillsammans med dina kollegor kommer du att driva och utveckla förskolans verksamhet genom planering, genomförande och reflektion och med pedagogisk dokumentation som underlag. Här arbetar du i trevliga miljöer med naturen som närmsta granne och med möjlighet att utnyttja stora områden utomhus.

Våra prioriterade mål den närmsta tiden är att utveckla våra lärmiljöer och språkutvecklande arbetssätt samt hållbarhet i förskolan. I detta arbete kommer du och dina kollegor kunna påverka mycket och tillsammans arbetar ni för varje barns bästa möjliga förutsättningar för lärande och utveckling.

Som pedagog hos oss får du en tydlig struktur och samtidigt stora möjligheter att påverka ditt arbete. Du blir en del av ett team med andra kunniga pedagoger.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är legitimerade förskollärare och som brinner för ditt jobb och vill utvecklas tillsammans med oss!

Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet från förskola, men välkomnar givetvis även dig som nyligen tagit examen.

Du ser pedagogisk dokumentation som en naturlig del av ditt arbete och har kunskaper kring de digitala lärverktyg som används inom förskolan. Erfarenhet av att synliggöra kvalitet och likvärdighet genom systematiskt kvalitetsarbete. Var är vi, vart ska vi, hur gör vi och hur blev det?

Genom att planera, följa upp, analysera, dokumentera och utveckla utbildningen skapar och delar du med dig av kunskap om vad som leder till högre måluppfyllelse.

Du är en positiv kollega med ett driv som smittar av sig på andra. Du har lätt för att samarbeta och bygger relationer med både barn, vårdnadshavare och kollegor. Du har förmågan att se till barnens behov, är flexibel och kan anpassa dig efter de situationer som uppstår.

För dig är modern teknik ett självklart val i din roll som pedagog och du använder digitala verktyg för kunskapssökande, kommunikation, skapande och lärande. Din kunskap främjar kreativa och inkluderande lärmiljöer.

Välkommen med din ansökan, vi tillämpar löpande urval.

ÖVRIGT
I Helsingborgs stad gillar vi olika. Vi strävar efter att våra medarbetare ska spegla våra invånare och värnar om det värde som jämn könsfördelning samt mångfald tillför våra verksamheter.

Tjänsten tillsätts under förutsättning att tjänsten inte behöver tas i anspråk för redan tillsvidareanställda medarbetare.

Om du blir erbjuden tjänst inom förskola och skola eller öppen fritidsverksamhet ska du uppvisa giltigt utdrag från polisens belastningsregister.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocess i Helsingborgs stad använder vi rekryteringsverktyget Visma Recruit. Därför ber vi dig att skicka in din ansökan via Visma Recruit genom att klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du till Visma Recruit 0771-693 693.

Då vi inför denna rekrytering redan tagit ställning till de rekryteringskanaler vi önskar använda undanber vi oss vänligen men bestämt att bli kontaktade för ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.

Dela detta jobb

Förskollärare till Kattarps förskola

Helsingborgs Stad