skoljobb.se

logga

Förskollärare till Kattfotens förskola

Regioner
Kategorier
Utgår

2021-06-27

Ansök nu

Förskollärare till Kattfotens förskola

Barn- och skolförvaltning
Lund skapar framtiden – med kunskap, innovation och öppenhet! Vi vågar tänka stort, visa handlingskraft och med tillit låta nya idéer växa till hållbara lösningar. Vill du vara med och skapa framtiden med oss?

Barn- och skolförvaltningen arbetar för att skapa likvärdighet och goda förutsättningar för barn och elever att nå målen. Vi arbetar för en enhetlig och tydlig styrning för skola och förskola och en ändamålsenlig och effektiv organisation. Vidare strävar vi efter att skapa förbättrade förutsättningar för utveckling och kvalitet i verksamheten.

Om oss
Kattfoten är en förskola som består av fyra avdelningar. Den ligger på en naturtrogen tomt med närhet till grönområden och Skrylleskogen. Vi är en partner förskola, vilket innebär att vi tar emot förskollärarstudenter.

På förskolan hämtar vi inspiration från Reggio Emilias pedagogik och ser barnen som kompetenta individer med stora möjligheter att uttrycka sig på olika sätt. Vi vill utmana varje barn efter deras förutsättningar och intressen, samt stimulera till nyfikenhet och lärande.

Arbetsuppgifter
Som förskollärare hos oss arbetar du som en del i ett arbetslag. Du är med och skapar en trygg och lärorik miljö för barnen. I ditt arbete är du med och bidrar till att det skapas en god balans av omsorg och lärande för varje enskilt barn och för hela barngruppen.

Dokumentation och utvärdering av det pedagogiska arbetet är för dig en självklar del och du har ett reflekterande förhållningssätt till barns lärande och utveckling. 

Vi söker dig som
Vi söker en legitimerad förskollärare som inspireras av barnens nyfikenhet och kreativitet. Du som söker ser såväl gruppens som miljöns betydelse för lärandet. I samråd med dina kollegor har du förmåga att anpassa och prioritera ditt arbetssätt efter barnens behov och intresse.

Du har en god samarbetsförmåga och skapar lätt relationer med barn, vårdnadshavare och arbetskamrater. Du är tydlig och lyhörd i ditt sätt att kommunicera och har ett varmt och välkomnande bemötande.

Vi kommer att tillämpa löpande urval, tillträden 9 augusti eller enligt överenskommelse. Så skicka in din ansökan redan idag.

För att få arbeta med barn inom skola och förskola behöver du kunna uppvisa ett godtagbart utdrag ur belastningsregistret https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/

Anställning
Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Lön: Månadslön
Tillträde: Enligt överenskommelse

Dela detta jobb

logga
Förskollärare till Kattfotens förskola

Skoljobb i barn- och skolförvaltningen