skoljobb.se

logga

Förskollärare till Kattfotens förskola

Regioner
Kategorier
Utgår

2021-11-30

Ansök nu

Förskollärare till Kattfotens förskola

Referensnummer

2021/1146

Barn- och skolförvaltning

Här får du plats att växa. Inom Lunds kommun sätter vi kunskapen i centrum och skapar möjligheter att utvecklas i arbetslivet. Vi erbjuder en inkluderande arbetsmiljö, och chans att påverka och göra skillnad. Vill du bli en av oss?

På barn- och skolförvaltningen arbetar vi för att skapa likvärdighet och goda förutsättningar för att alla barn och elever inom våra förskolor, grundskolor och grundsärskolor ska nå sina mål. Tillsammans arbetar vi för en enhetlig och tydlig styrning av förskola och skola i en modern och effektiv organisation, med målet att möjliggöra en utbildning i världsklass. Våra ambitioner är höga och vi stävar alltid efter att skapa goda förutsättningar för utveckling och värnar om en hög kvalitet i verksamheten.

Om oss

Kattfoten är en förskola som består av fyra avdelningar. Den ligger på en naturtrogen tomt med närhet till grönområden och Skrylleskogen. Vi är en partner förskola, vilket innebär att vi tar emot förskollärarstudenter.

På förskolan hämtar vi inspiration från Reggio Emilias pedagogik och ser barnen som kompetenta individer med stora möjligheter att uttrycka sig på olika sätt. Vi vill utmana varje barn efter deras förutsättningar och intressen, samt stimulera till nyfikenhet och lärande.

Arbetsuppgifter

Som förskollärare hos oss arbetar du som en del i ett arbetslag. Du är med och skapar en trygg och lärorik miljö för barnen. I ditt arbete är du med och bidrar till att det skapas en god balans av omsorg och lärande för varje enskilt barn och för hela barngruppen.

Dokumentation och utvärdering av det pedagogiska arbetet är för dig en självklar del och du har ett reflekterande förhållningssätt till barns lärande och utveckling. 

Vi söker dig som

Vi söker en legitimerad förskollärare som inspireras av barnens nyfikenhet och kreativitet. Du som söker ser såväl gruppens som miljöns betydelse för lärandet. I samråd med dina kollegor har du förmåga att anpassa och prioritera ditt arbetssätt efter barnens behov och intresse.

Du har en god samarbetsförmåga och skapar lätt relationer med barn, vårdnadshavare och arbetskamrater. Du är tydlig och lyhörd i ditt sätt att kommunicera och har ett varmt och välkomnande bemötande.

Vi kommer att tillämpa löpande urval, tillträden 10 Januari eller enligt överenskommelse. Så skicka in din ansökan redan idag.

För att få arbeta med barn inom skola och förskola behöver du kunna uppvisa ett godtagbart utdrag ur belastningsregistret https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/

Kontaktperson(er)

  • Ann-Louise Stjernbecker, Rektor, 046-3597989

  • Fanny Andersson, Chefsstöd, 046-3594014

Facklig(a) företrädare

  • Ann Bruhn, Lärarförbundet, 046-3594017

Dela detta jobb

logga
Förskollärare till Kattfotens förskola

Skoljobb i barn- och skolförvaltningen