skoljobb.se

Sugen på att komma och arbeta tillsammans med oss på någon av våra förskolor i Kolsva? 

Vi söker dig som är förskollärare till Kolsva förskoleområde. Vi är idag 5 förskolor av olika storlekar med sammanlagt 13 avdelningar. Alla förskolorna utom Odensvi förskola ligger nära varandra i de centrala delarna av Kolsva. Köpings kommun är ett finskt förvaltningsområde, vilket innebär att vi också erbjuder delvis finskspråkig verksamhet utifrån önskemål. 

Vi erbjuder kompetensutveckling och fem studiedagar per år, fria pedagogiska måltider, friskvårdsbidrag samt arbetskläder. För nyexaminerade förskollärare erbjuder vi introduktionsperiod med mentor.

Din uppgift som förskollärare hos oss är att arbeta enligt förskolans uppdrag och mål. Du håller i pedagogisk undervisning som målmedvetet utgår från barnens egna erfarenheter, intressen och motivation för att skapa ett lust- och lekfullt lärande. Fokus ska ligga på kompetenser och förmågor hos barnen. 

För att skapa goda relationer har vi i förskoleområde Kolsva ett övergripande förhållningssätt utifrån ICDP. Vår utgångspunkt för det systematiska kvalitetsarbetet är det vardagsnära arbetet, där inflytande och delaktighet på alla nivåer är viktig. Vi tycker att en reflekterande praktik är nödvändig. Den pedagogiska dokumentation du som förskollärare gör utifrån lärandet och verksamheten är underlag för reflektion, analys och utvärdering.

Vi söker dig som är legitimerad förskollärare alternativt lärare med inriktning mot förskolan. Meriterande är om du har erfarenhet av arbete som förskollärare sedan tidigare. Även utbildning i ICDP och kunskaper i finska är ett plus om du har men inget krav.

Som person är du en vuxenförebild för våra barn. Du är trygg, stabil och har självinsikt. Du samarbetar väl med dina kollegor och har goda relationer med barnen och deras föräldrar. Du är noggrann och kvalitetsmedveten samt agerar utifrån gällande mål och policys.

Välkommen med din ansökan! 

En förutsättning för ett eventuellt anställningserbjudande är att utdrag från belastningsregistret kan visas upp, enligt Skollag 2010:800. Utdraget beställs från www.polisen.se och ska gälla för arbete inom förskola och skola.

Vår kommun
Köping ligger i västra Mälardalen mellan Örebro, Västerås och Eskilstuna. Med våra 26 000 invånare är vi en lagom stor kommun där nära samarbeten blir möjliga. Att arbeta i kommunen är betydelsefullt och gör direkt skillnad i köpingsbornas vardag. 

Köpings kommun har gjort sitt medieval för rekrytering och undanber oss alla erbjudanden om annonserings-och rekryteringshjälp i samband med denna annons. 
  
Varaktighet/Arbetstid    Arbetsgivare
Heltid
Tillsvidare    Köpings kommun
 
Lön    Postadress
Månadslön 
Barn & Utbildning
73185 KÖPING
 
Ansökan     
Sista ansökningsdag: 2019-04-30
Ange referens: 59/2019 UN

Kontaktpersoner
Förskolechef Camilla Näslund, 0221-256 41
Fackliga kontaktpersoner
Facklig representant Lärarförbundet -, 0221-25260

Förskollärare till Kolsva

Företag Köpings kommun
Regioner
Kategorier
Utgår

2019-04-30

Ansök nu

Dela detta jobb