skoljobb.se

Förskollärare till Kristallens förskola

Företag Luleå kommun
Regioner
Kategorier
Utgår

2018-08-12

Ansök nu

Förskollärare till Kristallens förskola

Luleå förenar storstadens utbud med småstadens närhet. En hållbar kuststad i ständig utveckling med nytänkande näringsliv, universitet med forskning i världsklass, positivt samarbetsklimat och en naturnära livsmiljö som ger det bästa av alla årstider.

Kristallens förskola ligger i ett vackert mångkulturellt bostadsområde i utkanten av centrala Luleå. Förskolan ligger i nära anslutning till fina grönområden, promenadstråk, bibliotek och bra kommunikationsmöjligheter. Kristallens förskola är uppdelad i 6 avdelningar, med sammanlagt ca 90 platser. 1 avdelning består av barn i åldern 1-5 år medan 2 avdelningar består av barn i åldern 1-3 år och 3 avdelningar består av barn i åldern 3-5 år.

ARBETSUPPGIFTER
Du ska självständigt och tillsammans med kollegor arbeta med utveckling av förskolans lärmiljöer, utifrån läroplanens mål och intentioner.

Du ska vara väl förtrogen med styrdokument som du kopplar till barns lärande och vår verksamhet genom bl a pedagogisk dokumentation.

Du ska vara nyfiken och kunnig på barns lärande och vara intresserad av att hålla dig uppdaterad inom ämnen kring barns utveckling och lärande.


KVALIFIKATIONER
Du har universitetsutbildning med behörighet att arbeta i förskola 1-5 år. Du ska även ha legitimation som förskollärare.

Du ska ha god social samarbetsförmåga och vara flexibel. Stor vikt kommer att läggas på personlig lämplighet.

Du har erfarenhet av pedagogisk dokumentation och systematiskt kvalitetsarbete.

Vi ser gärna att du har kunskaper i estetiska lärprocesser och att utemiljön och rörelse är en viktig del av verksamheten. Det är också en fördel om du ser IKT som en naturlig del i arbetet tillsammans med barnen och som ett hjälpmedel i det systematiska kvalitetsarbetet.

Meriterande är om du är flerspråkig och omfattas av ett interkulturellt förhållningssätt.

ÖVRIGT
Vi erbjuder en trivsam arbetsmiljö, stimulerande arbetsuppgifter och tillämpar rökfri arbetstid. För att arbeta hos oss ska du dela Luleå kommuns gemensamma värdegrund där Engagemang, Ansvarstagande och Kompetens är ledorden.

Om du blir anställd så måste du lämna in ett utdrag ur Rikspolisstyrelsens belastningsregister.
Bifoga din legitimation med ansökan

Arbetsgivaren ser positivt på om du har erfarenhet i något av de nationella minoritetsspråken finska, meänkieli och/eller samiska.

Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka, vi välkomnar medarbetare med olika bakgrund och arbetar för att våra arbetsplatser ska vara tillgängliga för alla. Luleå kommun ser heltid som en rättighet deltid som en möjlighet. Det är meriterande om du har kunskaper i finska, samiska och/eller meänkieli eftersom dessa nationella minoritetsspråk är vanligt i våra verksamheter.

Vi undanber oss alla erbjudanden om jobbannonsering och rekryteringshjälp, Luleå kommun har ett kommunövergripande förhållningssätt och har avtal som samordnas av personalkontoret.

Tips!
Följ oss på Facebook - Jobba i Luleå kommun
Alla våra lediga jobb finns på lulea.se/ledigajobb

Dela detta jobb

Förskollärare till Kristallens förskola

Luleå kommun