skoljobb.se

Förskollärare till Lillegårds förskola

Företag Partille kommun
Regioner
Kategorier
Utgår

2019-06-09

Ansök nu

Förskollärare till Lillegårds förskola

Om arbetsplatsen

Partille kommuns vision är att man ska leva mitt i det goda livet. Våra 37 000 invånare och människor som arbetar och verkar i kommunen ser vi som våra kunder. Det är upp till oss 2 800 anställda, att leverera kvalitet och service som innebär att det ska vara gott att växa upp, arbeta och leva i Partille. Internt arbetar vi med en gemensam kultur för alla anställda som rustar oss för uppdraget. Värdeorden i kulturarbetet är allas lika värde, professionalitet och framåtanda. Verksamheten på våra förskolor genomsyras av engagemang, trygghet och värme. Leken och det lustfylldalärandet ges stort utrymme i vardagen.

Arbetsuppgifter

Vi söker nu pedagoger som är väl förtrogen med förskolans pedagogiska uppdrag. Hos oss är barnet alltid i centrum och vi strävar efter en trygg, rolig och lärorik förskola alla dagar. 

Vi söker nya medarbetare till Lillegårds förskola. Lexby utbildningsområde består av fyra förskolor där vi ser förskolan som en mötesplats för gemensamt lärande, en demokratisk mötesplats som värnar om värden som olikhet, lyssnande och delaktighet. Vi utgår ifrån att barnet är medkonstruktör av sin kunskap, kultur och identitet. Vi menar att barn har en egen röst och bör lyssnas på och tas på allvar. De ska involveras i den demokratiska dialogen och beslutfattandet.

Kvalifikationer

• Du är utbildad förskollärare • Du är nyfiken, engagerad och har en god samarbetsförmåga. • Du är flexibel med god kommunikationsförmåga och är inte rädd för att ta egna initiativ. • Du har ett tydligt fokus på barns lärande och det kompetenta barnet. • Du ser det som en nödvändighet med reflektion i det pedagogiska ledarskapet. • Du är aktiv i att utveckla en stimulerande lärmiljö och har metoder för att se det enskilda barnets behov av utmaning. • Du är medveten om vikten av den pedagogiska dokumentationen

Övrigt

Vi eftersträvar mångfald bland personalen avseende kön, ålder och kulturell/etnisk bakgrund. För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig ansöka online via länk i annonsen och inte via e-post eller i pappersformat. Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Kontakt

Fackliga företrädare

Dela detta jobb

Förskollärare till Lillegårds förskola

Partille kommun