skoljobb.se

Vi som arbetar i Lysekils kommun har några av Sveriges viktigaste jobb – vi gör skillnad i människors vardag och bygger ett samhälle för alla. Vårt jobb är att ge invånarna i Lysekils kommun service, stöd och hjälp och tillsammans utvecklar vi verksamheten.

Ett liv i Lysekils kommun är ett liv nära havet och naturen – här finns möjlighet till både eftertanke och äventyr i en av Bohusläns vackra kustkommuner. På www.livetilysekil får du veta mer om hur ett liv i vår kommun kan se ut.

Vår vision: Lysekils kommun är en hållbar och attraktiv kommun året runt som kännetecknas av kreativitet och framtidstro. Lysekil är en självklar mötesplats och ledande inom maritima näringar.

Beskrivning

Mariedals förskola består av fyra avdelningar och är belägen i Lysekils östra del.

Avdelningarna är fördelade på två för yngre barn och två för äldre.

Arbetsuppgifter
Du skall tillsammans med kollegorna ansvara,planera, utföra och utvärdera arbetet systematiskt utifrån våra styrdokument. Du skall vara med och utveckla vår pedagogiska verksamhet med utmanande lärmiljöer samt medverka till en god arbetsmiljö.

Kvalifikationer
Du skall vara utbildad förskollärare eller ha annan högskoleutbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig.

Vi söker dig som har ett positivt och reflekterade förhållningssätt som bidrar till ett öppet och hjälpsamt klimat. Du ska gilla utmaningar och vara lösningsinriktad. Som förskollärare ska du sätta barnet i centrum och aktivt kunna lyssna och se barnets behov. Vi söker kreativa, ansvarstagande kollegor som ser samarbete som en självklarhet, till våra team.

Villkor
Utdrag ur polisens belastningsregister är obligatoriskt vid arbete med barn.

Vi arbetar aktivt med mångfald för att tillvarata de kvaliteter som sökande med olika bakgrund har. Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Medflyttarservice

 Innebär ditt nya jobb en flytt för dig och din partner? Vi hjälper medflyttande till nytt jobb i ny livsmiljö.

Servicen handlar främst om att stötta din partner i att hitta ett jobb i närområdet. Men det kan även handla om andra frågor som är viktiga i samband med en flytt, som till exempel barnomsorg, boende eller tips på föreningar och nätverk.

För att få veta mer, kontakta gärna agneta@medflyttarservice.se, 0763-221793 www.medflyttarservice.se

Förskollärare till Mariedals förskola

Företag Lysekils kommun
Regioner
Kategorier
Utgår

2018-10-27

Ansök nu

Dela detta jobb