skoljobb.se

Förskollärare till Mumindalens förskola, Laholms kommun

Företag Laholms kommun
Regioner
Kategorier
Utgår

2019-10-20

Ansök nu

Förskollärare till Mumindalens förskola, Laholms kommun

Välkommen att söka tjänst hos oss som förskollärare hos Mumindalens förskola. I Laholm har vi visionen för förskolan att: "Alla barn får förutsättningar att utvecklas till sitt bästa jag".

Mumindalen
Mumindalens förskola kommer under året 2020 och våren 2021 vara förlagd till paviljonger i Vallberga eftersom det är planerat att en ny skola och förskola ska byggas i Skottorp. Idag har förskolan drygt 50 barn inskrivna i åldrarna 1-5 år, fördelat på 3 avdelningar, 1 st 1-3 års avdelningar och 2 st 3-5 årsavdelningar. Den pedagogiska verksamheten på Mumindalens förskola präglas av barnens nyfikenhet, intresse och lusten till att lära. Verksamheten strävar efter att skapa trygga och utforskande miljöer, där alla barn får möjlighet att utvecklas utifrån sina individuella förutsättningar. Då en av våra förskollärare kommer att vara föräldraledig under våren 2020 så söker vi nu dig som är engagerad och entusiastisk över din roll som förskollärare och vågar prova nya vägar tillsammans med barnen och kollegorna. Du strävar efter både din egen och verksamhetens utveckling samt ser till barnets bästa i alla lägen.

Arbetsuppgifter
Som förskollärare ansvarar du för att planera, dokumentera och utveckla det pedagogiska arbetet utifrån förskolans läroplan tillsammans med arbetslaget samt koppla arbetet till vetenskaplig grund och beprövad erfarenhet.
Laholms kommun arbetar årligen fram en kompetensutvecklingsplan för att säkerställa att pedagogerna erbjuds fortbildning så att det pedagogiska arbetet utvecklas ute i verksamheterna.

Kvalifikationer
Du skall ha legitimation med behörighet att arbeta inom förskolan. Du ska vara väl förtrogen med vårt gemensamma uppdrag i läroplanen och ha god förmåga att omsätta våra styrdokument både i praktik och teori.
Du har en drivkraft att ta ett pedagogiskt ansvar och tillsammans med arbetslaget utveckla verksamheten på förskolan utifrån varje barns unika förutsättningar. Du är positiv och har ett stort engagemang i ditt yrke samt en vilja att samarbeta och utvecklas tillsammans med barnen och arbetslaget på förskolan. Du ser möjligheter i mångfald och variation. Du har en förmåga att kommunicera, samordna och leda. Utgångspunkten i ditt yrkesutövande är med hjälp av ett lösningsinriktat fokus. Du ska ha god förmåga att se alla barn och ta hänsyn till deras individuella förutsättningar samt vill dela med dig av dina kunskaper och erfarenheter liksom du tar del av andras. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vi ser gärna att du bifogar personligt brev och CV samt din legitimation om du erhållit den. Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsform
Mumindalen vikariat jan 2020 - juni 2020 75%-100%
Tjänsten är vikariat med eventuell möjlighet till tillsvidareanställning inom Laholms kommun

Upplysningar
Malin Mauritzson 0430-155 91, 0722-06 52 43
Fackliga upplysningar
Fackliga företrädare nås via Laholms kommuns växel 0430-15 000

Sista ansökningsdag
2019-10-20

Referenser
Vi vill inte att du lämnar referenser direkt i din ansökan, dessa kan istället komma att begäras in vid ett senare tillfälle.

Övriga upplysningar
Till följd av lagen om lämplighetskontroll ska utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas vid anställning inom LSS, barnomsorg samt skola.

Information till annonssäljare
Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Logga in/skapa en användare innan du fyller i din ansökan

Laholms kommun arbetar för att vara en utvecklande professionell service- och myndighetsorganisation. Ledorden i arbetet är glädje, mod, delaktighet, engagemang och gott föredöme. Vi erbjuder ett utvecklande arbete och friskvård i olika former samt tillämpar rökfri arbetstid.

Vi verkar för att alla medarbetare ska ha lika rättigheter och möjligheter och vi välkomnar alla sökande oavsett kön, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning.

Dela detta jobb

Förskollärare till Mumindalens förskola, Laholms kommun

Laholms kommun