skoljobb.se

Förskollärare till Naturförskolan, Grebbestad - Barn och utbildningsförvaltningen

Företag Tanums kommun
Regioner
Kategorier
Utgår

2019-05-26

Ansök nu

Förskollärare till Naturförskolan, Grebbestad - Barn och utbildningsförvaltningen

Är du den vi söker?

Nu söker vi förskollärare till Naturförskolan i Grebbestad!

Är du den vi söker? Det mesta av vår verksamhet bedrivs i utemiljön, så du bör självklart tycka om att vara utomhus. Hos oss får barnen möjlighet att vara nära naturen och dess skiftningar synliggörs och ligger till grund för verksamhetens planering. Vår kokerska lagar måltider från grunden med livsmedel som till största del är ekologiska/kravmärkta. Brinner du för utomhuspedagogik och tror du, liksom vi, att all verksamhet som bedrivs inomhus, också kan bedrivas utomhus?

Naturförskolans utemiljö är utformad så att den inbjuder till utforskande, lek och kreativitet! Vi lägger stor vikt vid vårt värdegrundsarbete och det utgör verksamhetens kärna. Naturvetenskap och teknik, samt språk och kommunikation är också områden som vi arbetar mycket med. Hos oss står barnen i självklart fokus och vi har stor tilltro till barns förmågor och kompetens. Vi tror att barn lär som allra bäst i samspel och interaktion med andra och genom att hålla oss ajour med aktuell forskning skapar vi lärmiljöer där lek, lust, delaktighet och kreativitet står i centrum.

Som förskollärare hos oss får du goda möjligheter att utvecklas i din yrkesroll. Du får också förmånen att arbeta tillsammans med engagerade, kunniga och positiva pedagoger, som hängivet verkar för att hela tiden utveckla förskolans kvalité. Vi värdesätter trygghet, glädje och laganda! Men vi vill också ta till vara på dina kvaliteér! Vi ser fram emot att få höra från dig!

Vi söker dig som
- är utbildad förskollärare

- vill vara med och utveckla vår förskola

- har god kännedom om våra styrdokument och kan omsätta dem i praktiken

- främjar glädje, lust och kreativitet

Vi erbjuder dig: 
- Reflektionstid

- Lärsamtal, kompetensutbildning

- Ipad som dokumentationsverktyg

- Vid behov samarbete med barnhälsoteam

- Pedagogiska luncher

- Friskvårdssubvention

Varaktighet och omfattning: 
Tillsvidare, 100%. Tillträde i augusti 2019 eller efter överenskommelse.
Rekrytering sker fortlöpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.

Information och upplysningar om uppdrag och verksamhet ges av 
Förskolechef Grebbestad; Annelie Hasselgren, tel 0525-184 70

Fackliga representanter nås via kundcenter, 0525-180 00

Ansökan
Välkommen med din ansökan via länken senast 26 maj 2019.
Tjänsten tillsätts under förutsättning att erforderliga beslut fattas.

Urval och intervjuer sker löpande under ansökningstiden.

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv. Uppgifterna behandlas och sparas enligt dataskyddsförordningen (GDPR). Ange inga referenser i din ansökan. Vi frågar efter referenser senare i processen. 

Arbetsgivaren Tanums kommun
Kommunens värdeord - förtroende, ansvar, respekt och omtanke - beskriver vårt förhållningssätt och syftar till att skapa kvalitet i varje möte. Vi bedriver ett aktivt hälsofrämjande arbete med målsättningen att vara en attraktiv arbetsgivare och en hälsofrämjande organisation. Som medarbetare erbjuds du friskvårdsbidrag, personalstödsprogram och hälsofrämjande aktiviteter av olika slag.

Kontaktinfo:
Annelie Hasselgren
Förskolechef
(+46) 525-184 70

Dela detta jobb

Förskollärare till Naturförskolan, Grebbestad - Barn och utbildningsförvaltningen

Tanums kommun