skoljobb.se

Förskollärare till Nävervägens förskola

Företag Partille kommun
Regioner
Utgår

2019-08-28

Ansök nu

Förskollärare till Nävervägens förskola

Om arbetsplatsen

Partille kommun har idag 38 000 invånare och är en förstad i utveckling. Det är upp till oss 2 800 anställda att leverera kvalitet och service som gör det gott att växa upp, arbeta och leva i Partille. Detta med grund i våra värdeord: allas lika värde, professionalitet och framåtanda. Utbildningsförvaltningen ansvarar för kommunens barnomsorg, dvs förskoleverksamhet och skolbarnomsorg. Förvaltningen ansvarar även för kommunens utbildningsverksamhet inom; förskoleklass, grundskola, särskola, gymnasieskola, kommunalvuxenutbildning, svenskundervisning och uppdragsutbildningar. Furulunds förskoleområde består av Nävervägens förskola, Hyggesvägens förskola, Fridåsens förskola och Timmerslätts förskola. Vi har ett väl utvecklat samarbete mellan våra förskolor och en gemensam plattform för kommunikation och kollegialt lärande med goda förutsättningar för att utvecklas och växa som pedagog. Hos oss möts barnen av en miljö där de kan känna glädje och trygghet när de kommer till förskolan och bli uppmärksammade och bekräftade på ett positivt sätt. Lusten, nyfikenheten samt den egna viljan är de starkaste drivkrafterna för lärande. Vi tar tillvara på varandras olikheter och ser det som en tillgång i den dagliga verksamheten. Vi är nyfikna på dig! Vill du vara med?

Arbetsuppgifter

Just nu söker vi på Nävervägens förskola en ny kollega och en förebild till våra härliga barn. 

Vår verksamhet genomsyras av engagemang, trygghet och värme. Leken och det lustfyllda lärandet ges stort utrymme där barnet alltid är i centrum. 

Välkommen som förskollärare hos oss!

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad förskollärare och förstår vikten av pedagogisk dokumentation. Våra barn är nyfikna utforskare och vi söker dig som vill upptäcka med dem! Du har en god samarbetsförmåga och tar gärna initiativ till aktiviteter. En god kommunikation och förmågan att anpassa den till våra barn, deras föräldrar och dina kollegor är jätteviktigt. Du ser det som en nödvändighet med reflektion i det pedagogiska ledarskapet och har tydlig fokus på barns lärande. Vidare tror vi också att du finner det motiverande att skapa en stimulerande lärmiljö och har metoder för att se det enskilda barnets behov av utmaning. Välkommen till oss!

Anställningens omfattning

Hösten 2019

Övrigt

Vi eftersträvar mångfald bland personalen avseende kön, ålder och kulturell/etnisk bakgrund. För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig ansöka online via länk i annonsen och inte via e-post eller i pappersformat. Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Kontakt

Ulrika Hedenberg
Rektor
031-7929801
ulrika.hedenberg@partille.se

Fackliga företrädare

Alexander Köhn
Lärarförbundet
031-7921795

Dela detta jobb

Förskollärare till Nävervägens förskola

Partille kommun