skoljobb.se

Förskollärare till ny förskola

Företag Lunds kommun
Regioner
Kategorier
Utgår

2018-12-20

Ansök nu

Förskollärare till ny förskola

Lund skapar framtiden – med kunskap, innovation och öppenhet! Vi vågar tänka stort, visa handlingskraft och med tillit låta nya idéer växa till hållbara lösningar. Vill du vara med och skapa framtiden med oss?

I augusti startade vi upp Tuna förskola i nybyggda, moderna och spännande lokaler. Nu söker vi efter en kreativa och innovativa förskollärare för att förstärka vårt kollegie. Som förskollärare hos oss förväntas du vara aktiv och tänka innovativt i utvecklingen i både stort och smått.

Vårat pedagogiska arbete utgår ifrån ett formativt förhållningssätt där BFL (bedömning för lärande) är en central metod. Ett kollegialt lärande mellan förskolans pedagoger och pedagoger på andra förskolor inom skolområdet skapar en stark grund och kultur för arbetsplatsen och områdets förskolor. En ytterligare central arbetsmetod för att stärka den pedagogiska verksamheten är det systematiska kvalitetsarbetet (SKA) med veckovisa reflektioner och handledarledda periodreflektioner utifrån verksamhetens mål.

Tuna förskola består av fem avdelningar. Avdelningarna är åldersuppdelade med två yngrebarnsavdelningar och tre äldrebarnsavdelningar. Förskolans pedagogiska lärmiljö består av en hemvist och ett lekrum per avdelning, gemensamma kreativa torg, en restaurang med tillhörande tillagningskök, ett pedagogiskt kök samt utegård med intilliggande parkmiljö.

ARBETSUPPGIFTER
Denna tjänsten är placerade på en av de två yngrebarnsavdelningarna.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är legitimerad förskollärare, som är väl förtrogen med förskolan läroplan och som har lätt för att omsätta det i det dagliga arbetet.

Stor vikt kommer läggs vid personlig lämplighet.

ÖVRIGT
Lunds kommun arbetar efter en strukturerad modell för rekrytering och annonsering. Vi undanber oss därför ytterligare kontakt med media-/annonsförsäljare, rekryteringssajter och liknande.

För att du ska få arbeta inom förskola/skola eller annan pedagogisk verksamhet måste du uppvisa ett godkänt utdrag från polisens belastningsregister. Läs mer och hämta blanketten på www.polisen.se

Sysselsättningsgrad: 75-100%
Fast lön. Vänligen ange löneanspråk i ansökan.

I denna rekrytering arbetar vi med löpande urval och sökande kan kallas till intervju innan sista ansökningsdag.

Dela detta jobb

Förskollärare till ny förskola

Lunds kommun