skoljobb.se

Förskollärare till nya Fyrspannsvägensförskola

Regioner
Kategorier
Utgår

2018-11-18

Ansök nu

Förskollärare till nya Fyrspannsvägensförskola

Järfälla har norra Stockholms mest spännande geografiska läge och växer snabbt. Vi erbjuder en arbetsplats med stor variation, goda utvecklingsmöjligheter och arbetar efter visionen ”Järfälla för alla framåt”. Läs mer om hur det är att jobba hos oss på www.jarfalla.se/ledigajobb

Berghem, Fyrspannsvägen, Nibble och Vattmyra förskolor samt pedagogisk omsorg i Jakobsberg bildar en enhet, Vattmyra förskolor. Alla fyra förskolor ligger i Jakobsberg och har närheten till skogen vid Järvafältet samt till flera andra skolor, bibliotek, buss och pendeltåg. Vi har ett stort pedagogiskt utbyte mellan våra förskolor på enheten liksom i andra olika nätverk och gemensam kompetensutveckling inom den kommunala förskoleverksamheten.
Fyrspannsvägensförskola är Järfälla kommuns första konceptförskola och öppnas under hösten 2018. Konceptförskolan följer skolverkets rekommendationer av antalet barn i förskolans barngrupper.

ARBETSUPPGIFTER
Som förskollärare och arbetslagsledare på vår enhet har du ett helhetsansvar för att skapa och utveckla en trygg och säker miljö som lockar och utmanar barnen till utveckling och lärande. Du som förskollärare ansvarar för att planera, leda, utveckla och bedriva den pedagogiska verksamheten och skapa förutsättningar för att arbeta mot målen i styrdokumenten i arbetslaget. På våra förskolor är det viktigt att du vill satsa mycket på språkarbete då flera av våra barn är flerspråkiga samt på ett gott föräldrasamarbete. Som stöd i arbetet erbjuder vi pedagogisk handledning enskilt och i arbetslaget.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har förskolärarutbildning och legitimation för förskola.

Du ska ta ansvar för dina arbetsuppgifter, se möjligheter i förändringar, lyssna och kommunicera på ett konstruktivt sätt, värdesätta olikheter och lägga stor vikt att arbeta mot förskolans uppdrag och mål. Du ska ha ett ledningsansvar i arbetslaget, vilket innebär att du leder, organiserar och strukturerar arbetet så att en trygg lärandemiljö skapas som grundar sig på ömsesidig respekt och samarbete med såväl kollegor som föräldrar/vårdnadshavare. Har du dessutom erfarenhet av tema- och projektarbete i barngrupp, samt av pedagogisk dokumentation så är det positivt för vår verksamhet. Du ska kunna kommunicera på mycket god svenska både i tal och skrift.

ÖVRIGT
Järfälla kommun är en personlig arbetsplats med goda utvecklingsmöjligheter. Vi är mycket stolta över våra utbildningsakademier, Medarbetar-, Arbetsledar- och Ledarskapsakademin. Att ha balans i livet, kunna kombinera karriär med familjeliv, är grundläggande för att skapa bra resultat. En förutsättning för att lyckas med det är att vi som arbetsgivare också speglar det samhälle vi verkar i. Oavsett var i kommunen du jobbar är din arbetsinsats av stor betydelse i vårt gemensamma uppdrag att i varje enskilt möte med invånare och företag ge vårt allra bästa och föra Järfälla framåt. Läs mer på www.jarfalla.se

Vi ber dig söka tjänsten via det standardiserade ansökningsformuläret som är kopplat till annonsen. Använd länken under rubriken "Ansökan".
Urvalet sker i en databas där kompetens, utbildning, arbetslivserfarenhet och andra kvalifikationer bedöms utifrån ditt ansökningsformulär. Vi ber dig därför fylla i formuläret så noggrant som möjligt.

Välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Dela detta jobb

Förskollärare till nya Fyrspannsvägensförskola

Järfälla kommun