skoljobb.se

Förskollärare till Öjersjö förskolor

Företag Partille kommun
Regioner
Kategorier
Utgår

2019-11-24

Ansök nu

Förskollärare till Öjersjö förskolor

Om arbetsplatsen

Partille kommun har idag 38 000 invånare och är en förstad i utveckling. Det är upp till oss 2 800 anställda att leverera kvalitet och service som gör det gott att växa upp, arbeta och leva i Partille. Detta med grund i våra värdeord: allas lika värde, professionalitet och framåtanda. Utbildningsförvaltningen ansvarar för kommunens barnomsorg, dvs förskoleverksamhet och skolbarnomsorg. Förvaltningen ansvarar även för kommunens utbildningsverksamhet inom; förskoleklass, grundskola, särskola, gymnasieskola, kommunal vuxenutbildning, undervisning i svenska och olika uppdragsutbildningar. På Öjersjö förskolor står det goda mötet och det goda lärandet i centrum. Vi fyller varje barns tid på förskolan med trygghet, lustfylld lek och lärande. Detta gör vi genom personlig professionalism, att värna om allas lika värde och se möjligheter framåt. Vi möter varje barn och vårdnadshavare med glädje, nyfikenhet och kunskap. Vi lär och utvecklas tillsammans och arbetar framåt mot nya möjligheter. Vi skapar framtiden och starten på det livslånga lärandet som grundas hos oss.

Arbetsuppgifter

Öjersjö förskolor växer och vi behöver därför bli fler! Just nu söker vi förskollärare till våra
natursköna områden i Öjersjö.

Verksamheten på våra förskolor i Partille genomsyras av engagemang, trygghet och värme. Leken och det lustfyllda lärandet ges stort utrymme i vardagen. Vi söker engagerad personal som är väl förtrogna i förskolans pedagogiska uppdrag. Hos oss är barnet alltid i centrum och vi strävar efter en trygg, rolig och lärorik förskola - alla dagar.

Som förskollärare ansvarar du för att planera och genomföra undervisning samt vilka läroplansmål undervisningen har som utgångspunkt. Tillsammans med övriga i arbetslaget genomför, dokumenterar och följer du upp utbildningen och undervisningen. Vi har kollegial reflektion och lärande i pedagogiska forum där vi tillsammans delar med oss och får ny förståelse för våra uppdrag.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad förskollärare, gärna med erfarenhet inom förskola/skola. För att lyckas i rollen ser vi även att: • Du är nyfiken, engagerad och har en god samarbetsförmåga. • Du ser ett lärande i alla möten och ser din egen del i att skapa en god arbetsplats för barn och kollegor. • Du har god kommunikationsförmåga och är inte rädd för att ta egna initiativ. • Du har tydlig fokus på barns lärande och det kompetenta barnet. • Du ser det som en nödvändighet med reflektion i det pedagogiska ledarskapet. • Du är aktiv i att utveckla en stimulerande lärmiljö och har metoder för att se det enskilda barnets behov av utmaning. • Du är medveten om vikten av den pedagogiska dokumentationen. Stämmer beskrivningen in på dig? Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningens omfattning

Tillträde snarast enligt överenskommelse

Övrigt

Intervjuer sker löpande under ansökningstiden. För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig ansöka online via länk i annonsen och inte via e-post eller i pappersformat. Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Före erbjudande om anställning ska ett godtagbart utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas.

Dela detta jobb

Förskollärare till Öjersjö förskolor

Partille kommun